DETE (5) PALO SA TREĆEG SPRATA ZGRADE! Majka bila u kuhinji, on otvorio prozor

Autor:

Vesti

18.01.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovoljne su bile sekunde!

DETE (5) PALO SA TREĆEG SPRATA ZGRADE! Majka bila u kuhinji, on otvorio prozor

Foto: Shutterstock

Petogodišnji dečak pretrpeo je teške povrede nakon što je pao sa trećeg sprata zgrade u Galatu, dok je bio u kuhinji sa svojom majkom u trenutku nesreće.

Iskoristivši nepažnju njegove majke, dečak je otvorio prozor i pao sa značajne visine. Majka je odmah reagovala, hitro sišla dole i pozvala Hitnu pomoć. Lekari su stigli u rekordnom vremenu, pružili prvu pomoć dečaku i prevezli ga u najbližu bolnicu.

Iako se trenutno nalazi u stabilnom stanju, dečak je zadobio teške povrede. Policija je odmah pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti ovog incidenta.

Podsećamo, svet je obišla i tragična vest da je pronađeno i beživotno telo deteta koje je od gladi umrlo nakon što mu je otac imao srčani udar.

Dvogodišnji Bronson Batersbi pronađen je mrtav pored svog mrtvog oca koji je doživeo srčani udar tokom Božića - dve nedelje nakon što su poslednji put viđeni živi. Velika Britanija je u šoku zbog velike tragedije, a postavlja se pitanje odgovornosti socijalnih službi i dečakove majke.

Dečak je ostavljen u mraku bez ikakve hrane i vode pre nego što je policija pronašla njegovo telo 9. januara u Linkolnširu. Pretpostavlja se da je otac Кenet (60) već imao srčano oboljenje i navodno je poslednjih meseci dobio tešku žuticu.

Otac i sin su poslednji put viđeni živi 26. decembra, a Кenet je takođe poslao poruku komšiji sledećeg dana. Slučaj porodice Batersbi je klasifikovan kao "posebno osetljiv" i socijalna služba je dolazila u nenajavljene posete dva puta nedeljno, pa se postavlja pitanje da li bi tragedija bila izbegnuta da su službe pravovremeno reagovale.

Socijalni radnik je pokušao dve nenajavljene posete 2. i 4. januara pre nego što je kontaktirao policiju. Međutim, prošlo je još pet dana pre nego što je dobio pristup imanju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading