"KAD VAS OTPIŠU, BORITE SE JOŠ JAČE"! Vučićevo obraćanje obeležila emotivna poruka deci: "Tako i Srbija, da napravi povratak otpisanih"!

Autor:

Vesti

18.12.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio je sinoć izbornu ponudu iz štaba istakavši da je Srpska napredna stranka ubedljivo pobedila na svim nivoima.

"KAD VAS OTPIŠU, BORITE SE JOŠ JAČE"! Vučićevo obraćanje obeležila emotivna poruka deci: "Tako i Srbija, da napravi povratak otpisanih"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tokom obraćanja, Vučić je istakao da na osnovu obrađenih 76 odsto, "Srbija ne sme da stane" je na 46,5 odsto, a Srbija protiv nasilja 23,6. 

Na svim biračkim mestima SNS beleži 10 odsto rasta u odnosu na rezultate koje su beležili ranijih godina.

Hoću da se zahvalim i Tomislavu Nikoliću i prijateljima iz Republike Srpske Miloradu Dodiku i svim prijateljima koji su nas na neki način podržali - istakao, a onda se osvrnuo na napade na porodicu:

- Prvo su rekli da moj otac nije moj otac, pa za moju majku da je nemoralna... Danilo im je meta uvek, gde god da se pojavi i kad god da se pojavi, vređali su i Vukana, rekli su da nije moje dete, da šetam komšijskio dete i da Vukan ne postoji.

Hoću da kažem veliko hvala i Danilu i Milici, Milica je došla samo da glasa na jedan dan, i malom Vukanu, hoću da im kažem da ih tata mnogo voli i da je ovo za njih! I da ih naučim jedno, kad god vas otpišu, da se borite još jače! Tako i Srbija kad je otpišu na međunarodnom planu, da se bori, da napravi povratak otpisanih - naveo je.

Podsećamo, u Srbiji su juče održani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd.

Za parlamentarne izbore građani su se opredeljivali za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu.

Za Skupštinu Vojvodine se takmičilo 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading