LANČANI SUDAR KOD ZMAJA: Povređene tri osobe! Formirala se kolona automobila koja se proteže do aerodroma!

Autor:

Vesti

09.07.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se vidi na snimku, više stotina automobila stoji zarobljeno u koloni, a među njima je veliki broj kamiona i autobusa.

LANČANI SUDAR KOD ZMAJA: Povređene tri osobe! Formirala se kolona automobila koja se proteže do aerodroma!

Foto: Republika.rs

Teška saobraćajna nesreća dogodila se ovog popodneva na auto-putu Beograd-Zagreb u smeru ka gradu kod Zmajeve pumpe oko 19 sati, kada su se sudarila dva putnička vozila i jedan kamion.

Prema nezvaničnim informacijama, u lančanom udesu povređene su tri osobe. Kako javlja naš reporter sa lica mesta kolona automobila proteže se do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Kako se vidi na snimku, više stotina automobila stoji zarobljeno u koloni, među kojima se nalaze kamioni i autobusi. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se automobil i šlep vozilo koji su od siline udara u potpunosti uništeni, dok je na kamionu pričinjena manja materijalna šteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Automobil marke "audi" je nakon udesa ostao na sredini puta, dok je šlep vozilo završilo na desnoj strani puta uz bankinu, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Prema pisanju instagram profila "Serbialive_beograd", na toj deonici se saobraćaj trenutno odvija jednom trakom i stvaraju se veliki zastoji.

- Zarobljeni na autoputu Beograd - Zagreb već pola sata, pravi se ozbiljna gužva ne može da se prođe zbog udesa - piše ispod objave na instagram profilu "Moj_beo_grad".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading