Od danas KUPANJE na Banjici u Beogradu! Predsednica opštine: HVALA VUČIĆU!

Autor:

Vesti

25.06.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom zvaničnog otvaranja letnje sezone bazena na Banjici, predsednica gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić se obratila prisutnima i poželela srećnu sezonu. Istakla je da se na prvom mestu zahvaljuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer se poštuje volja naroda i bazeni koji su gradili Voždovčani i koji su građen od novca Voždovčana vraćeni su njima.

Od danas KUPANJE na Banjici u Beogradu! Predsednica opštine: HVALA VUČIĆU!

Foto: Republika

Kako je rekla, bazeni Banjica su vlasništvo opštine Voždovac tek 10 meseci! Nepunih godinu dana!

- Šta nas čeka od posla? Mi jesmo rekonstruisali bazene spolja, ali objekat, unutrašnje instalacije i bazeni unutra su netaknuti 30 godina, svakog trena krov može da se sruši, zato nam je neophodna pomoć grada Beograda. Ovakav potencijal nema nijedan drugi centar: Bajfordovu šumu, izvorište tople vode od 17 stepeni na samo 60 m dubine i dvadesetak metara od bazena, ogroman parking. Na nama je svima da sada uložimo puno rada: Da rekonstruišemo objekat, unutrašnje bazene, iskoristimo neštetan izvor grejanja, uredimo parking, obezbedimo prilaz pešacima iz pravca Bulevara oslobođenja - rekla je predsednica opštine i nastavila:

- Građanima od danas od 10 časova želimo dobrodošlicu, da ovde uživaju, da se osećaju lepo i bezbedno, a mi ćemo punom parom i još većim srcem raditi kako smo i obećali da celog leta bazeni budu onakvi kakve Voždovčani zaslužuju.

Ivana Tomić Ilić je poručila da to nekada deluje nemoguće.

- Da, ali zato ne odustajemo ni na sekund, jer Voždovčanima je bazen Banjica posebno važan emotivno, pa tek onda na druge načine.

Kako je navela, kada se radi ono što se voli sve je onda moguće.

- Zahvaljujem se posebno gradu Beogradu i Sekretarijatu za imovinu što su nam vratili i ostalu imovinu, parking, i teniske terene. Parking ispred sredićemo urgentno, jer je nebezbedno za vozače i pešake, a sa teniskim terenima, nažalost, još je spor u toku. Ireni Vujović hvala što nam je omogućila da učestvujemo na konkursu, pa ćemo prestati da se grejemo na štetni i preskupi mazut. Hvala Rebubličkom geodetskom zavodu (RGZ) zato što rešava predmete u korist pravde i Voždovčana. Hvala Luki Petroviću  i Sekretarijatu za investicije jer radi na projektu rekonstrukcije i izvođenja. Hvala "Srbijagasu" što će pomoći da dobijemo priključke. Zahvaljujem se i svim sportskim klubovima i zakupcima što dele sa nama i dobro i zlo. Čak i posle 30 godina strašnih razmirica opštine i vaterpolo kluba Partizan, dolaskom rukovodstva od 2021. godine, oni su naši prijatelji, smatramo da je Banjica njihova kuća i svaki njihov uspeh i neuspeh i naš je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading