100 EVRA?! SPISKAĆU NA ALKOHOL: Pitali smo mlade Beograđane kako će potrošiti novac od države, OVO SU NJIHOVI ODGOVORI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.06.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednokratka isplata državne pomoći za mlade od 16 do 30 godina u vrednosti od 100 evra počela je danas, a ekipa TV Republike tim povodom sprovela je anketu u centru Beograda.

100 EVRA?! SPISKAĆU NA ALKOHOL: Pitali smo mlade Beograđane kako će potrošiti novac od države, OVO SU NJIHOVI ODGOVORI! (VIDEO)

Foto: Republika

Sugrađane smo pitali kako će potrošiti novac, a njihove odgovore možete pogledati u video snimku ispod.

Da vam otkrijemo samo deo odgovora, neki su rekli da će novac iskoristiti za putovanja, drugi će kupiti tehniku, a bilo je i onih koji su rekli da će novac iskoristiti za alkohol.

Podsetimo, isplata državne pomoći krenula je 1. juna i trajaće do sa 3. juna.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali rekao je da je počela isplata novčane pomoći za mlade u iznosu od 100 evra i naglasio da je važno pomoći mladima.

- Rezultati u naplati PDV-a su mnogo bolji nego što smo očekivali. Imamo 50 milijardi bolji rezultat nego što smo očekivali. I poljoprivrednicima smo povećali subvencije. Država daje i  do 20.000 evra za kupovinu prvog stana, ne vredi nam razvoj bez više dece u Srbiji - ocenio je ministar finansija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

01.06.2022 12:19

Žalosno ljudi radili 40 godina i žive sa 200eu a mi delimo osobama koji neznaju da cene novac.