Očajnički potez Lune Đogani: KOPIRA KIJU DA BI SE SVIDELA SLOBI?!

Autor:

Zadruga

13.07.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, poznata modna blogerka, svoju punu pažnju medija stekla je ne samo učešćem u rijaliti šou "Zadruga", već i svojim ponašanjem koje je tokom programa pokazala javnosti. Nakon samo nekoliko dana, Luna je stekla epitet ljubavnice, jer je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobodanom Radanovićem, mužem učesnice Kristine Kije Kockar koja je i odnela pobedu ove sezone.

 

❤️ @lunadjo_store_official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 13, 2018 at 4:26am PDT

Da li slučajno ili namerno, ne znamo, ali činjenica je da su se sinoć i Luna i Kija na sebi bitnim događajima pojavile sa identičnom frizurom.

Foto: facebook.com/Vićentije darijević
Kiji frizura i dalje "stoji"

Ko je koga kopirao, ovde je jasno, jer se Kija pre par dana pojavila sa takvom frizurom na slikanju za jedan časopis, pa je i sinoć rešila da za svoj spot ponovi već isprobani stajling.

 

 

Glossy casopis #glossy @glossy_rs Dress: @lyubovbyaxb Hair: @boskovicm1

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jul 10, 2018 at 1:12pm PDT

 

Blogerka je tokom rijalitija pokazala svoju ljubomornu stranu, čak je imala i histerične napade u trenucima kada je Sloba pokazivao ljubav prema svojoj ženi. Svi su tada komentarisali Luninu veliku ljubomoru koju gaji prema Kiji.

Romansa između Đoganijeve i Radanovića završila se kada je Kristina počela da razmenjuje poglede žudnje sa svojim mužem. Od tada, Kristina postaje Lunin "trn u oku".

Da li je ovo poslednji pokušaj Lune da privuče Slobinu pažnju, budući da je Sloba nedavno izjavio da je za njega Kija lepa i slatka i da bi se možda ponovo zaljubio u nju? U ovom vatrenom truglu ništa nije nemoguće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
skocko

13.07.2018 17:31

Pa on ce se vratiti Lunu,ako vec nije. Odmah posle potpisivanja papira brze bolje stavio stori na instagramu u odbranu lune, pa posto je malo bio ishitren i da ga svi ne provale odmah izbrisao posle 5 minuta. Presmesan je.

Odgovori 25 0
Nickname

13.07.2018 17:51

Zar niste videli sa kakvom je ribetinom Sloba u vezi ? Luna je proslost, a i Kija, ocigledno!

Odgovori 0 20
Marina

14.07.2018 08:16

Kija je Lunina opsesija!!!Devojka je bukvalno kopira u svemu.Evo sada nosi i lancic sa priveskom Luna, a posto Kija ima privezak na kome pise Kija do Tokija,evo ideje za Lunu...moze da bude Luna do sapuna,recimo....ali niko Luni nece da kaze da moze da kopira samo ono sto se moze kupiti novcem a intelekt,harizma...e pa sa tim se rodis ili ne....devojku sam pocela ozbiljno da zalim....

Odgovori 11 0