ZVEZDAN TERAO ANU NA ROBIJU, DA BI BIO SA NJENOM ĆERKOM: Scenario od kog se svi ježe, oni su novi Čabarkapa, Ljuba i Aleksandra Subotić!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

20:00

Zvezdan je hteo da bude paralelno s obe, prvo s majkom, pa onda sa ćerkom, kao što je svojevremeno i Aleksandar uradio s Pantovićkom i Subotićkom!

ZVEZDAN TERAO ANU NA ROBIJU, DA BI BIO SA NJENOM ĆERKOM: Scenario od kog se svi ježe, oni su novi Čabarkapa, Ljuba i Aleksandra Subotić!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (7)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

16.03.2023 21:52

Neviđeno i nenormalno šta se javno priča (i dešava) - i "bez problema". Može mu se. I javnost - ništa. Baš ništa. Ni zakon! Bolesnici na slobodi. Jer je sin - Moke Slavnića (matorog). Ko je Moka, znam od malena za Džajića, ovog ne. Volim nauku, "ne volim sport" (zdravije mi je da okopavam baštu, kukuruz recimo, a ne -zagušljive-teretane i "ceo dan" da pratim sportove... Bato, nemam vremena da zaludničim, i navijam tamo za, kad moram da učim i radim - da preživim... I zašto bi znala ko je Moka Slavnić. A njegov sin probisvet živi od slave svoga oca od pre 50 godina, i niko NE SME NIŠTA da mu kaže, bre! Svašta. Da neko trpi ovakog stvora, koji ni svog oca NE poštuje, i "divlja i vitla", bolje se ponaša - vo u kupusu! Kuku, kako nekome prođe životni vek, a da nisu ništa naučili i izigravaju boga. I sve se nešto zaljubili : Kad čujem da se neko (KAO) U NEKOG ZALJUBIO = povraća mi se. Kao da je to neki važan svetski događaj, kao nešto važno od čega zavisi sudbina, - a besmislica...

Odgovori 29 19
cica

17.03.2023 08:59

@Vojvotkinja Tolstoj - Slažem se sa vama od reci do reci. Zvezdan je veoma loš i izvitoperen. To dokazuje stalno i ova mala crnogorka će jako loše proći kada uvidi u šta se uvalila. Medjutim, Ana nije ništa bolja od Zvezdana. Isticala je da je svoju decu odlično vaspitala - sada vidimo i kako. Njena ćerka ne da nije bolja od Andjele, nego je mnogo hora jer sa majčinim ljubavnikom ima isti takav odnos. Sve je to teški šljam!

Mica

17.03.2023 05:13

Zasto ovo sa peskirom se ne prikaze na klipovima cetvrtkom?

Ja

17.03.2023 10:15

Zvezdan glumi da je zaljubljen. Da je zaljubljen u sve žene u Zadruzi. Jednu grli a drugom rukom pipa drugu ženu.

Aleksandra

17.03.2023 10:59

ako je zaista tacno ovo sto se pise, a ne neka spekulacija, onda su stvarno svi bolesni... i nije kriv samo Zvezdan, vec majka preuzima glavnu krivicu za takve gnusne dogadjaje!

Ana

17.03.2023 18:39

Gospodnja voljo,koji bolesnici.Treba ih odrati,Zvezdana i Aninu cerku.Fuj.

Zemlja je ravna

17.03.2023 19:24

Najveći Zvekijev fan je potrcko Djedo koji menja misljenje prema potrebi!Ovaj Pink treba zabraniti a Djeda da ide u neku instituciju shodno njegovom intelektu ciji je IQ ispod pedeset!