MISTERIJA: STUDENTKINJA KOJU CELA SRBIJA TRAŽI VIĐENA U GRČKOJ!

Autor: Republika

Hronika

21.04.2018

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine porodica Đorić živi u očaju, toliko je prošlo od kada je Biljana Đorić (21) poslednji put viđena na ulicama Kraljeva pre nego što je bukvalno isparila.

Foto: Republika.rs
Nestala bez traga i glasa...

Gde je tog 2. decembra 2015. godine pošla Biljana i da li je otišla samovoljno, i dalje je misterija. Nije postojao nijedan trag koji bi ukazao na to da li je živa ili mrtva. Roditelji su verovali da se skriva u nekom manastiru, a za policiju je ovaj slučaj posle dve godine i dalje otvoren, ali tragova nije bilo. Sve do sada...

Nada da je Biljana Đorić živa, prema rečima njenih roditelja, pojavila se pre oko mesec dana kada su dobili pismo u kojem je bilo napisano ime i prezime čoveka iz okoline Novog Sada, koji je navodno video Biljanu letos na moru u blizini Soluna.

- On se parkirao automobilom ispred jedne prodavnice u tom letovalištu. Upitao je radnicu koja je tamo bila da li može tu da se parkira. Devojka mu se obratila na srpskom, i počela da priča s njim. Kaže da je bila tiha i da je pričala spuštenim pogledom. Rekla mu je da je iz Srbije, da je rođena na Kosovu pa živela u Kraljevu i Kragujevcu. Takođe mu je rekla da sada živi u selu pored Soluna. Ali razgovor je prekinuo vlasnik Grk kada je devojku pozvao imenom Biljana, i ona je odmah otrčala u radnju – priča otac Goran za blic.rs.

Đorići kažu da ih je iznenadilo to što je on znao da je Biljana rođena na Kosovu, jer to nije pominjano u javnosti nakon njenog nestanka.

Goran kaže da se ovaj Novosađanin kasnije prisetio njenog lika iz medija, ali da je mislio da smo je pronašli i da je došla u Grčku da radi sezonski posao.

- Kada su mediji u Srbiji u decembru prošle godine, na dvogodišnjicu Biljaninog nestanka, objavili priče, taj gospodin je shvatio da se ona i dalje vodi kao nestala. Odmah je otišao u obližnju policijsku stanicu i sve i ispričao. Posle našeg susreta, i razgovora sa Igorom Jurićem iz Fondacije "Tijana Jurić", supruga Vesna i ja smo otišli u Odeljenje za organizovani kriminal, jer sumnjamo da je u pitanju trgovina ljudima. U policiji su nam saopštili da su poslali dopis Interpolu, i da se sada čeka provera. Međutim, problem je što još nije počela letnja sezona i pitanje je gde je naša ćerka sada – kaže očajni otac Goran.

Đorići znaju i ime sela kod Soluna u kojem Biljana navodno živi, i koje je letovalište u pitanju, kao i ime radnje u kojoj je viđena, ali nisu želeli da otkriju, zbog policijske istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading