(VIDEO) Najavljen MXGP MOTOCROSS PRO

Razonoda

21.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski programski studio i izdavač Milestone S.r.l. nam je već podario MXGP pre nekoliko godina, prvu igru koja obrađuje Motocross disciplinu na najbolji mogući način. Sad smo dobili dobili još jedan nastavak namenjen najzahtevnijim fanovima koji će biti dostupan na PlayStation4, Xbox One konzolama i Windows PC od 29. Juna 2018. godine.

RepublikaFoto: milestone.it
Stiže novi Milestone

Milestonovi developeri su uspeli da ispune želje najzahtevijih igrača i razvili tkz. „mehanička" unapređenja: igrači će u novom MXGP PRO moći da podese svaki pojedinačni parameter svog motora i to na osnovu vrednosti prave mertike.

RepublikaFoto: milestone.it
RepublikaFoto: milestone.it

Redefinisana igra sa potpuno novim pristupom poboljšava doživljaj trke i daje joj novi uzbudljivi duh. Novitet donosi realističnije pokrete trkača, novi Bike Set-Up sistem – koji omogućava detaljno podešavanje parametara i unapređenu fiziku same igre.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading