KAKAV BOLESNIK: Otkriveno šta je pisalo na cedulji krvnika iz Las Vegasa!

Autor: Tanjug

Svet

08.10.2017

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hotelskoj sobi Stivena Pedoka koji je izveo najveći masakr u SAD, pronađena je rukom napisana beleška sa proračunima o rastojanju i putanji od 32. sprata hotela do publike na koncertu, saopštio je izvor dobro upućen u istragu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiven Pedok

U njegovoj sobi pronađen je arsenal oružja, sve je nadgledao kamerama, ali nađena je beleška sa proračunima , rekao je taj izvor, a prenosi CNN.

Pedok je 1. oktobra sa prozora 32. sprata hotela "Mendelej bej" u Las Vegasu pucao na publiku okupljenu na koncertu na otvorenom i tom prilikom ubio 58, a ranio više od 500 osoba.

Američka mreža prethodno je objavila da beleška nađena u sobi sadrži samo brojeve i da se oni karakterišu kao veoma značajni za napadača , navodi B92. Beleška je pronađena zajedno sa arsenalom oružja, municijom i telom napadača. Pedok je izvršio samoubistvo pre nego što je policija upsela da upadne u njegovu sobu, a motiv napada i dalje nije poznat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading