PUCNJAVA NA ŽURCI! Ima mrtvih, mnogo osoba povređeno!

Autor:

Svet

21.04.2024

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje ljudi je u kritičnom stanju!

PUCNJAVA NA ŽURCI! Ima mrtvih, mnogo osoba povređeno!

Foto: pixabay.com

U kasnim satima u subotu, na blok žurci u Memfisu, država Tenesi, dogodio se tragičan događaj u kojem su dve osobe izgubile život, a najmanje 14 drugih su povređene.

Prema rečima policije, troje povređenih je prebačeno u bolnice u kritičnom stanju, dok je još 11 stiglo u privatnim vozilima. U trenutku pucnjave, na žurci se okupilo čak do 300 ljudi, a ukupno je 16 osoba bilo meta napada.


Policija Memfisa je odmah reagovala i stigla na lice mesta oko 19:19 časova, gde su zatekli petoro povređenih od vatrenog oružja. Tri osobe su hitno prebačene u lokalne bolnice u kritičnom stanju, dok su dva muškarca nažalost preminula. Istraga ovog tragičnog događaja je i dalje u toku, a policija nema osumnjičene u pritvoru.

Na konferenciji za novinare u subotu uveče, šef policije Memfisa, C.J. Davis, izjavio je: "Radimo neumorno kako bismo identifikovali osobe koje su učestvovale u ovom pucnjavi. Verujemo da su barem dve osobe ispalile hice tokom ovog incidenta." Dodao je i da je policija već dobila određene video snimke i da intenzivno traga za odgovornima.

Ovaj događaj je i dalje u fazi razvoja i biće ažuriran kako budu pristizale nove informacije.


Ova tragična pucnjava na blok žurci u Memfisu izazvala je šok i zabrinutost u zajednici. Građani Memfisa su izrazili ogorčenje i zahtevaju brzu i efikasnu istragu kako bi počinioci bili privedeni pravdi, a ovakvi događaji sprečeni u budućnosti.

Ovaj događaj pokazuje hitnu potrebu za jačanjem bezbednosti na javnim okupljanjima i događajima, kako bi se sprečili slični tragični incidenti. Organizatori događaja i nadležne službe treba da preduzmu dodatne mere predostrožnosti kako bi zaštitili učesnike i sprečili nasilje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading