KOSTI MU PRONAĐENE PET KILOMETARA OD KUĆE NJEGOVOG DEDE! Tragičan kraj potrage za nestalim dvogodišnjakom! TRAŽILI GA DEVET MESECI!

Autor:

Svet

31.03.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emil je poslednji put viđen sa svojim dedom, Filipom Vedovinijem., koji ga je na dan estanka čuvao.

KOSTI MU PRONAĐENE PET KILOMETARA OD KUĆE NJEGOVOG DEDE! Tragičan kraj potrage za nestalim dvogodišnjakom! TRAŽILI GA DEVET MESECI!

Foto: Twitter/@ADarkCuriosity

Francuska policija objavila je tragične informacije vezane za slučaj nestalog dvogodišnjeg dečaka u Francuskoj.

 

 

Naime, Emil Solej je nestao prošle godine, ali je policija danas saopštila da su njegovi posmrtni ostaci pronađeni u jednom alpskom selu, skoro devet meseci nakon što je nestao.

U saopštenju koje su u nedelju objavili državni tužioci, navodi se da "genetska analiza potvrđuje da kosti pripadaju Emileu".

Dodaje se da je u toku „krivična istraga”, a policija vrši „dodatni uviđaj” na području gde su pronađeni. Mesto pretrage je udaljeno 3,2 kilometra vazdušne linije od kuće u Haut-Verneu, selu južno od Grenobla, gde je Emil poslednji put viđen sa svojim dedom, Filipom Vedovinijem.

Od tada nije bilo ni traga Emilu, a istražitelji su odbili da isključe bilo kakvu teoriju o tragediji, uključujući otmicu i ubistvo. Emila je na dan kad je nestao čuvao deda Vedovinija, jer su njegovi roditelji odlučili da se "odmaraju".

 

 

Jedan od svedoka video je Emilovog dedu kako cepa drva ispred svoje kuće otprilike u vreme kada se smatra da je Emil odlutao. Nije bilo komentara o otkriću kostiju od strane Emilove porodice, koji su svi bili na misi na Uskršnju nedelju kada je vest objavljena.

Potraga za Emilom je pokrenuta čim je dečak nestao, a glavni tužilac Remi Ejvon, koji vodi sudsku istragu o Emilovom nestanku, rekao je da se razmatra mogućnost da je Emil ubijen, kidnapovan ili umešan u neku nesreću.

On je potvrdio da je još u julu pretresena kuća Emilinih roditelja, u blizini Marseja, dok su pretresene i kuće njenih dede i bake u blizini, na Alpima, piše Miror.

Inače, Emilova porodica je pozivala ljude da se pomole Benoatu Renkurelu, francuskom pastiru za koga se priča da mu se Devica Marija ukazala nekoliko puta između 1664. i 1718. godine. U međuvremenu, stanovnici Vernea su to mesto nazvali ukletim i "selom prokletih" zbog povezanosti sa katastrofom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading