CINIČNI BAJDEN: Šef Bele kuće ismejao Donalda Trampa na društvenim mrežama

Autor:

Svet

25.03.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem američkom predsedniku, Donaldu Trampu, danas ističe rok da plati 456,8 miliona dolara za žalbu na presudu za prevaru.

CINIČNI BAJDEN: Šef Bele kuće ismejao Donalda Trampa na društvenim mrežama

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden je ismejao svog republikanskog rivala, Donalda Trampa, koji se radovao osvajanju dva golf trofeja u svom zlatnom klubu.

U objavi na svojoj društvenoj mreži "Truth Social", Donald Tramp je napisao:

- Velika mi je čast biti večeras u Trampovom međunarodnom golf klubu u Vest Palm Biču, Veče nagrada, da dobijem trofej klubskog prvenstva i trofej prvenstva seniorskih klubova. Pobedio sam na oba! Brojni i golferski talentovani članovi, odličan i težak teren, učinili su igru veoma uzbudljivom. Kvalifikacije i utakmica su bili neverovatni. Velika i ugledna grupa će biti tamo večeras. Veoma uzbudljivo, hvala!

Deleći na društvenoj mreži printskrin Trampove objave, Džo Bajden je napisao:

- Čestitam, Donalde. Prilično dostignuće.

Podsetimo, bivšem američkom predsedniku, Donaldu Trampu, danas ističe rok da plati 456,8 miliona dolara za žalbu na presudu za prevaru, a u suprotnom bi Njujork mogao da zapleni neke njegove nekretnine.

Sudija, Artur Engoron, prošlog meseca je presudio da su Tramp i njegova kompanija nezakonito preuveličavali vrednost svog bogatstva i manipulisali vrednošću imovine kako bi dobili povoljne kredite od banaka i povoljne uslove od osiguravajućih kompanija.

Uz kamate, Tramp duguje državi Njujork 456,8 miliona dolara. Tramp je najverovatniji kandidat republikanaca na predsedničkim izborima u novembru, ali se suočava sa finansijskim problemima, jer u kampanji prikuplja sredstva.

On je pre nekoliko dana rekao da "skoro" da ima 500 miliona dolara u kešu, čime je demantovao tvrdnje svojih advokata koji su rekli da zbog visine iznosa neće moći da se žali na presudu protiv njega i njegovih saradnika u slučaju optužbe za prevaru, koji je pokrenula generalna tužiteljka Njujorka, Letiša Džejms.

Tramp je optužen u još četiri odvojena slučaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading