DEVOJKA UBILA RODITELJE U IME ĐAVOLA: Iskasapila ih sekirom pa se prozvala "sotonina lutka"

Autor:

Svet

04.03.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Poljakinja Klaudia V., poznata kao Lilit, suočava se sa optužbom za ubistvo svojih roditelja sekirom.

DEVOJKA UBILA RODITELJE U IME ĐAVOLA: Iskasapila ih sekirom pa se prozvala "sotonina lutka"

Foto: Printscreen/tiktok/barbie, wm.policja.gov.pt

 Klaudia, koja sebe naziva Lilit po mitskom demonu i prvoj ženi Adama, uhapšena je u blizini grada Ostroda u Poljskoj, gde je živela sa svojim roditeljima srednjih godina. Policija je pronašla njihove unakažene ostatke nakon što su zabrinuti članovi porodice pozvali policiju u njihov stan. Pre dvostrukog ubistva, Klaudia V., poznata i kao 'Barbi lutka', postavljala je jezive video zapise i fotografije na internetu. U jednom od tih snimaka, objavljenom pre devet dana, 27-godišnjakinja se nazvala 'Lilit - Sotonina lutka' i postavila video pod nazivom 'Hate Magic - Old Forgotten Demonic Sounds', u kojem se čuje glas kako izgovara nerazumljive besmislice.

Republika

Foto: Printscreen/tiktok/barbie

Klaudia V.

 


JEZIVI DETALJI

Klaudia V. je uhapšena u Ostroda okrugu, u obližnjem gradu, gde nije pružala otpor. Optužena je za dvostruko ubistvo, a zatim je zatražena preventivna mera u vidu pritvora. Kada su policajci provalili u kuću gde je porodica živela, pronašli su tela 57-godišnjeg Adama i njegove 49-godišnje supruge Dorote kako leže u lokvi krvi. Takođe su primećeni tragovi opekotina na telima nakon što je Klaudia pokušala da ih zapali nakon što ih je polila benzinom. Prema istražiteljima, ćerka je zatim pokušala da pobegne sa mesta zločina u očevom automobilu, ali je nakon što je udarila u ogradu, napustila vozilo i krenula peške.
Republika

Foto: Printscreen/tiktok/barbie

Klaudia V.

 


MENTALNO STANJE OPTUŽENE

Zamenik komandanta policije, Michał Przibiłek, izjavio je:

"Žena je zaustavljena od strane policijske patrole u Ostroda okrugu, u obližnjem gradu. Nije pružala otpor. Uhapšena je i odvedena u policijsku stanicu."

Tužilac okruga Rafał Kozinski izjavio je za Super Express novine da je optužena prvobitno priznala krivicu, ali je kasnije promenila iskaz.

Rekao je: "Promenila je svoj iskaz u vezi sa navodnim delima. Nije želela da razgovara s tužiocem na logičan način. Bila je u svom svetu, bilo je teško komunicirati s njom." Dodao je da će žena proći psihijatrijski pregled, navodeći da joj je prethodno dijagnostikovan mentalni poremećaj, ali je prekinula lečenje.

Republika

Foto: Printscreen/tiktok/barbie

Klaudia V.

 

RAVNODUŠNOST PREMA STVARIMA SRCA

Najnovija objava optužene prikazuje leptira uz natpis "Sve što tvoje srce zaslužuje, uskoro će ti doći".

Republika

Foto: Printscreen/tiktok/barbie

Klaudia V.

 

Prema rečima prijatelja, 27-godišnjakinja je volela da bude u centru pažnje, pokušavala se baviti modelingom, glumom i influenserstvom. Poznavala je nekoliko stranih jezika, išla je u dobru školu i prema rečima jednog prijatelja 'imala je potencijal i talenat'. Međutim, nakon što je neko vreme provela u poljskoj prestonici Varšavi, kada se vratila kući, promenila se. Jedan prijatelj je rekao: "Vratila se potpuno promenjena, potpuno drugačija. Bila je vulgarna, zavisna od stimulansa i, nažalost, fascinirana Satanom."

Drugi prijatelj je rekao: "Volela je kristalni metamfetamin i bila u društvu drugih koji su ga uzimali. Šteta, jer je nekada bila drugačija."

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading