KIJEV U NEVERICI I ŠOKU: Sin Aleksandra Sirskog čestitao Rusima zauzimanje Avdijevke (VIDEO)

Autor:

Svet

20.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvestja dodaje da muškarac sada živi u Australiji i planira da dobije rusko državljanstvo.

KIJEV U NEVERICI I ŠOKU: Sin Aleksandra Sirskog čestitao Rusima zauzimanje Avdijevke (VIDEO)

Foto: Volodymyr Tarasov / Zuma Press / Profimedia

Aleksandar Sirski

Usvojeni sin novog glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine, Aleksandra Sirskog, Ivan, čestitao je Rusiji zauzimanje Avdejevke, piše Izvestija.

- Slava Rusiji - ovako je čovek, koga Izvestija predstavlja kao rođaka Sirskog, prokomentarisao poslednji uspeh ruske vojske u zoni specijalne operacije

Prema pisanju lista, on je došao u Generalni konzulat Rusije u majici sa simbolom "Z" i kapom. Medij dodaje da muškarac sada živi u Australiji i planira da dobije rusko državljanstvo.

Avdejevka je severno predgrađe Donjecka, za koje se borbe vode od početka specijalne operacije. Ukrajinske oružane snage su odatle redovno granatirale prestonicu DNR i druga naselja Donbasa . Oslobođenje grada omogućilo je da se linija fronta udalji od Donjecka i da se značajno zaštiti od neprijateljskih napada.

U subotu je šef Ministarstva odbrane, Sergej Šojgu, izvestio Vladimira Putina o potpunom preuzimanju Avdijevke pod kontrolu. Predsednik je čestitao ruskoj vojsci na ovom uspehu i važnoj pobedi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading