RUMUNSKI MILIONER PRONAĐEN MRTAV U SVOJOJ VILI! Pored njega pronađena misteriozna poruka na engleskom, policija u čudu! UBISTVO ILI SAMOUBISTVO, PITANJE JE SAD!

Autor:

Svet

13.02.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiju je o smrti milionera obavestio njegov rođak.

RUMUNSKI MILIONER PRONAĐEN MRTAV U SVOJOJ VILI! Pored njega pronađena misteriozna poruka na engleskom, policija u čudu! UBISTVO ILI SAMOUBISTVO, PITANJE JE SAD!

Foto: Shutterstock

U Bukureštu, rumunski milioner Virgil Cirica pronađen je mrtav u svojoj vili, izazivajući šok i uznemirenje među lokalnim stanovništvom. Prema izveštajima, policija je obaveštena o smrti od strane rođaka koji je pronašao telo preduzetnika. Prvi tragovi ukazuju na mogućnost trovanja ugljen-monoksidom, ali istražitelji zadržavaju sumnju u samoubistvo.


Pored beživotnog tela pronađena je poruka na engleskom jeziku koja je privukla pažnju istražitelja i medija. Na njoj je pisalo: "Već spavam", što je izazvalo čuđenje i nagađanja o značenju ove tajanstvene poruke. Da li je to bila poslednja poruka preduzetnika ili nešto drugo, ostaje da se vidi.

Osim poruke, nekoliko bočica tableta je pronađeno u kupatilu, što je dodatno podstaklo pretpostavke o samoubistvu. Međutim, istražitelji nisu sigurni da li je ovo bila smrt iz sopstvene ruke ili postoji nešto više što treba istražiti i zato se intenzivno na ovom slučaju radi.


Istraga je u toku, a tužioci iz Ilfova preuzimaju slučaj kako bi rasvetlili misteriju oko smrti Virgila Cirice. Pitanja o mogućim problemima koje je milioner možda imao i koji bi ga naveli na ovakav čin ostaju otvorena, dok zajednica čeka na dalje informacije o ovom tragičnom događaju.

Nije poznato da li je milioner imao nekih problema koji bi mogli da ga navedu na to da digne ruku na sebe.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading