HAOS NA AUTOPUTU: Avion izazvao eksploziju udarivši u vozilo, DVOJE POGINULO (VIDEO)

Autor:

Svet

09.02.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni avion udario u vozilo na autoputu u Floridi

HAOS NA AUTOPUTU: Avion izazvao eksploziju udarivši u vozilo, DVOJE POGINULO (VIDEO)

Foto: youtube.com/sky news


Nakon što je napustio aerodrom u Ohaju, privatni avion sa petoro putnika izazvao je haos udarivši u vozilo na autoputu u Floridi. Nesreća je izazvala ogromnu eksploziju koja je zapanjila sve prisutne. Video snimci koje su zabeležili vozači otkrivaju stravične posledice nesreće, prikazujući zapaljeni plamen koji izlazi iz aviona, dok se hrabri prolaznik bacio u akciju i krenuo ka dimu.

 

 


Očevici su opisali dramatične trenutke nakon sudara, naglašavajući šokantnu razmeru eksplozije koja je usledila. Hitne službe su odmah reagovale na poziv za pomoć, ali je situacija na autoputu ostala kritična.

Povređeni putnici su prevezeni u obližnju bolnicu, dok je policija brzo reagovala na udes i započela istragu kako bi utvrdila uzrok nesreće.

**Reakcije sa lica mesta**

Vozači koji su bili svedoci ovog užasnog događaja su bili zatečeni prizorom koji su imali priliku da vide. Neki su zastali da pomognu, dok su drugi snimali šokantne prizore koji su se odvijali na autoputu.

Jedan od očevidaca je izjavio da je odjednom čuo snažan udarac i video avion kako udara u vozilo, a zatim se odjednom sve pretvorilo u haos.

**Reakcije vlasti i hitnih službi**

Nadležne vlasti su odmah reagovale na ovaj incident, angažujući sve raspoložive resurse kako bi se pružila pomoć povređenima i sprečile dodatne opasnosti. Hitne službe su brzo stigle na lice mesta i preuzele kontrolu nad situacijom.

Policija je započela istragu o uzroku ove nesreće, dok su pripadnici vatrogasne brigade hrabro intervenisali kako bi sanirali posledice eksplozije.


Ovaj dramatičan incident na autoputu u Floridi je izazvao veliku pažnju javnosti, podsećajući nas na rizike i opasnosti koje mogu nastupiti neočekivano. Hitna reakcija nadležnih službi je bila ključna u saniranju posledica ove nesreće, dok su hrabri pojedinci priskočili u pomoć kako bi pružili pomoć povređenima. Istraga će utvrditi sve okolnosti ovog događaja, ali je važno istaći solidarnost i brzu reakciju u ovakvim izazovnim situacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading