UŽAS U SENCI TRAGEDIJE! Troje dece izgorelo u požaru, a roditelji se spasili i ostavili ih da umru?! I DEČKO od majke bio u kući, policija sumnja na JEZIVI SCENARIO

Autor:

Svet

23.01.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko detalja sa lica mesta potpuno zbunjuje sve

UŽAS U SENCI TRAGEDIJE! Troje dece izgorelo u požaru, a roditelji se spasili i ostavili ih da umru?! I DEČKO od majke bio u kući, policija sumnja na JEZIVI SCENARIO

Foto: pixabay.com

Troje dece stradalo je u velikom požaru koji je buknuo u mestu Ešholcmat kod švajcarskog grada Lucerna.

Dve devojčice starosti 6 i 7 godina, kao i devetogodišnji dečak smrtno su stradali u pokušaju da se spasu iz vatrene stihije, ali nisu imali nikakve šanse pošto su bili na spratu i u trenutku požara spavali su.

Neverovatno, ali oba roditelja nesrećne deca uspela su da se spasu. Majka (36) dece bila je u trenutku nesreće u prizemlju sa svojim dečkom (43), dok je otac (41) tri deteta spavao s njima na spratu.

Iako još nije urađena DNK analiza tela koja su pronađenu na zgarištu, nema dileme da su u pitanju deca ovih ljudi.

Policija je saopštila da su vatrogasci došli na lice mesta za desetak minuta ali plamen je toliko visoko buknuo da je zahvatio sve delove kuće. Samim tim, njima je bio onemogućen ulaz sa bilo koje strane, jer je pretila opasnost da se sve sruši.

Zbog tog podatka, pošto nije reč o trošnoj, već o dobro održavanoj kući, policajci su pokrenuli istragu.

Ono što ih dodatno zbunjuje u ovoj tragediji je kako to da su se majka dece i njen dečko odmah spasili i ostali napolju, dok je i otac munjevito na spratu reagovao iako je bio kraj dece.

"Trenutno nema dokaza o podmetnutom požaru. Međutim, zločin se ne može u potpunosti isključiti. Uzrok požara trenutno istražuju vatrogasni detektivi policije u Lucernu", rekao je portparol javnog tužilaštva u Švajcarskoj.

Iako je kuća bila potpuno u plamenu, a zapalila se i štala uz nju, okolni objekti nisu bili u opasnosti. Četiri psa su spasena iz štale.

Jedan komšija rekao je za medije da se porodica uselila u kuću pre dve godine.

Majka i njen partner živeli su sa decom u prizemlju kuće, dok je otac dece živeo na spratu.

"Oni su veoma fini ljudi. Deca su se dobro uklopila u školi", rekao je komšija.

Policija čitav dan ispituje sve u kraju, kako bi proverila ima li neko od njih možda ikakve veze sa požarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading