U ZAMRZIVAČU PRONAĐENA LJUDSKA GLAVA! Čistili kuću nakon prodaje i rasprodaje nameštaja, pa zatekli horor!

Autor:

Svet

18.01.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv za intervenciju pristigao je 12. januara.

U ZAMRZIVAČU PRONAĐENA LJUDSKA GLAVA! Čistili kuću nakon prodaje i rasprodaje nameštaja, pa zatekli horor!

Foto: Shutterstock

Policija u Koloradu aktivno istražuje potencijalni slučaj ubistva nakon što je šokantno otkrivena ljudska glava u zamrzivaču na imanju u blizini Denvera.

Poziv za intervenciju pristigao je 12. januara, kada je osoba, odgovarajući na društvenu mrežu koja je najavljivala besplatnu podelu uređaja i nameštaja od strane novih vlasnika kuće, naišla na zastrašujući prizor u kesu s potencijalnim ljudskim ostacima.

Izjava iz kancelarije šerifa okruga Mesa potvrdila je da je pronađeni deo tela bio odsečena ljudska glava, kako je preneo Vestern Sloup. Identitet preminule osobe još uvek nije otkriven, dodatno uvećavajući misteriju ovog jezivog događaja. Na istoj adresi živela je majka i sin, koji su već pretrpeli gubitak oca zbog srčanog zastoja izazvanog COVID-19 tokom 2021. godine, prema nezvaničnim izveštajima.

Vlasti još nisu zvanično potvrdile identitete osoba koje su živele na imanju. Susedi tvrde da porodica nije često imala posetioce, a informacije sugeriraju da su bivši stanari napustili kuću i prodali je istog dana, prema rečima jedne od komšinica. Precizno vreme kada su novi vlasnici useljeni nije jasno.

Istraga je u punom jeku, a lokalna zajednica je ozbiljno zabrinuta zbog ovog uznemirujućeg događaja. Vlasti ulažu napore kako bi rasvetlile ovu mračnu situaciju i doneli odgovarajuće zaključke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading