DEČAK POJEO 40 BOMBONA, PA ZAVRŠIO U STRAVIČNIM BOLOVIMA! Dete u Hitnoj spavalo 17 sati, a za sve je bila kriva DROGA kojom su slatkiši bili NAPUNJENI!

Autor: D.B.

Svet

13.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su odrasli pojeli jednu ili dve bombone, dečak je pojeo skoro 40 komada.

DEČAK POJEO 40 BOMBONA, PA ZAVRŠIO U STRAVIČNIM BOLOVIMA! Dete u Hitnoj spavalo 17 sati, a za sve je bila kriva DROGA kojom su slatkiši bili NAPUNJENI!

Foto: Pixabay

Jedna porodica je doživela neprijatno iskustvo kada je šestogodišnji dečak završio u Hitnoj pomoći nakon što je nehotice pojeo slatkiše sa THC-om umesto običnih bombona Skitles.

Iako su svi članovi porodice probali ove slatkiše, dečakov slučaj je bio daleko ozbiljniji.

Neobična reakcija na slatkiše

Dok su odrasli pojeli jednu ili dve bombone, dečak je pojeo skoro 40 komada, što je rezultiralo ozbiljnim posledicama. Majka je primetila da je dečak počeo da se žali na neobične simptome, poput peckanja, hladnoće, glavobolje i bolova u stomaku. Ovi simptomi su naveli majku da potraži medicinsku pomoć za svog sina.

Hitna pomoć i boravak u bolnici

Dečak je proveo 17 sati u bolnici, uglavnom spavajući dubokim snom, pre nego što mu je bilo dozvoljeno da se vrati kući. Ova situacija je izazvala zabrinutost i stres za celu porodicu, a posebno za majku koja je bila svedok neugodnih simptoma svog sina.

Ova priča naglašava važnost pažljivog pristupa kada je reč o slatkišima i potrebu za jasnim obeležavanjem proizvoda koji sadrže psihoaktivne supstance. Osim toga, roditelji se suočavaju sa izazovom nadzora nad onim što deca konzumiraju, posebno kada su u pitanju slatkiši ili drugi proizvodi koji privlače njihovu pažnju.

Konačno, ova priča može poslužiti kao podsetnik da je važno da se proizvodi čuvaju van domašaja dece i da se pažljivo proveravaju pre konzumacije kako bi se izbegle potencijalno opasne situacije poput ove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading