DRAMA NA AERODROMU: Policija zadržala čak 300 putnika! Nisu smeli dalje, sumnja se da su OVO RADILI

Autor:

Svet

25.12.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudije imaju ovlašćenja da produže zadržavanje, ali tužioci u Parizu rekli su da očekuju da će avion i putnici dobiti odobrenje za odlazak u ponedeljak ujutro najkasnije, ne navodeći odredište

DRAMA NA AERODROMU: Policija zadržala čak 300 putnika! Nisu smeli dalje, sumnja se da su OVO RADILI

Foto: shutterstock

Neverovatna situacija dogodila se na manjem aerodromu Vatri, koji se nalazi na 150 kilometara od Pariza.

Avion Airbus A340 koji je putovao za Nikaragvu i njegovih 303 indijskih putnika zadržani su na aerodromu kada su sleteli iz Dubaija radi dopune goriva.

Oni su blokirani da idu dalje zbog anonimne dojave da avion prevozi potencijalne žrtve trgovine ljudima.

Četvoro francuskih sudija ispitivali su putnike u nedelju kako bi proverili "uslove i svrhu njihovog putovanja", a dato im je dva dana za razgovor s putnicima.

Sudije imaju ovlašćenja da produže zadržavanje, ali tužioci u Parizu rekli su da očekuju da će avion i putnici dobiti odobrenje za odlazak u ponedeljak ujutro najkasnije, ne navodeći odredište.

Putnici leta rumunske kompanije Legend Airlines još se nalaze na aerodromu. Među njima je 11 maloletnika bez pratnje, navelo je tužilaštvo u Parizu.

Dva putnika su zadržana od petka "radi provere" da li je "njihova uloga drugačija od ostalih na ovom letu i pod kojim uslovima i s kojim ciljevima".

Deset putnika je zatražilo azil, rekao je izvor blizak slučaju, prenosi Klix.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading