UKRAJINSKI IZDAJNIK UBIJEN U KANTRI KLUBU BLIZU MOSKVE: Snimci s mesta zločina otkrivaju horor!

Autor: Dejli Mejl

Svet

11.12.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje dogodilo se jezivo ubistvo blizu Moskve, koje je šokiralo javnost.

UKRAJINSKI IZDAJNIK UBIJEN U KANTRI KLUBU BLIZU MOSKVE: Snimci s mesta zločina otkrivaju horor!

Foto: Security Service of Ukraine

 Ukrajinska obaveštajna služba danas je objavila snimke s mesta zločina, pružajući uznemirujuće detalje o smrti Ilje Kive.

Kiva, bivši kijevski poslanik, koji je prema rečima nekih bio "Putinova marioneta", ubijen je iz vatrenog oružja dok je šetao u kantri klubu u blizini Moskve.

Fotografije sa lica mesta prikazuju njegovo telo kako leži u snegu, dok je oružje korišćeno za likvidaciju pronađeno obešeno na drvetu u blizini. Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi atentator kako čeka u snegu i posmatra prolaznike.

 


Reakcija Ukrajinske tajne službe



Ukrajinska tajna služba SBU objavila je fotografije i snimke kako bi upozorila druge Ukrajince koji sarađuju s Putinovom Rusijom.

"Ovo je signal svim izdajnicima i ratnim zločincima koji su prešli na stranu neprijatelja", izjavio je ukrajinski izvor medijima. Upozorenje je upućeno svima koji sarađuju sa invazijskim snagama Vladimira Putina, naglašavajući da smrt čeka neprijatelje Ukrajine.

 


Ilja Kiva - biografija i kontroverze



Ilja Kiva, bivši policajac i vladin zvaničnik, vodio je Socijalističku partiju u ukrajinskom parlamentu od 2017. do 2019. godine. Nakon neuspešnog pokušaja kandidature za predsednika Ukrajine, okrenuo se Rusiji i zatražio politički azil i ruski pasoš.

Kiva je postao poznat po svojim kontroverznim izjavama o ukrajinskim zvaničnicima, uključujući i predsednika Zelenskog.


Reakcija na ubistvo



Nakon ubistva, postavlja se pitanje da li je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski znao za napad ili ga je čak naredio.

Iako još uvek nije jasno, objavljivanje fotografija i video snimka s mesta ubistva dolazi nakon sastanka Zelenskog sa šefom SBU kako bi razgovarali o naporima da se razbiju oni koji sarađuju sa Rusijom.



Drugi atentati i reakcije



Pored Kive, ubijeni su i drugi prebeg koji je bio proglasen ratnim zločincem, kao i visoki zvaničnik zadužen za poljoprivredu u vojno-civilnoj administraciji, što sugeriše da Ukrajina nastavlja da upravlja mrežom tajnih operativaca kako bi se "suprotstavila saradnicima i zaštitila Ukrajince od onih koji namerno podstiču mržnju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading