KAMERA SNIMILA DRAMATIČAN TRENUTAK! Učenici trče da pomognu ženi i deci koje je PRIKLJEŠTIO auto! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.12.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenici srednje škole iz grada Lejtona, u američkoj državi Juta, postali su junaci nakon što su brzom i hrabrom reakcijom spasili ženu i dvoje male dece.

KAMERA SNIMILA DRAMATIČAN TRENUTAK! Učenici trče da pomognu ženi i deci koje je PRIKLJEŠTIO auto! (VIDEO)

Foto: printskrin

 Na školskom parkingu, automobil je naleteo na majku i njeno dvoje dece, priklještivši ih ispod sebe. Međutim, grupa tinejdžera i zaposlenih u školi odmah je pritekla u pomoć, podižući automobil i oslobađajući zarobljene.

Policajac Trevis Lajman istakao je da je brza reakcija učenika bila presudna u ovom kritičnom trenutku.

Njihova hrabrost i odlučnost da pomognu zaslužuju veliko priznanje, istakao je Lajman, naglašavajući da je svaki minut bio od suštinskog značaja u situaciji poput ove.

Direktorova odlučnost



Kris Krauder, direktor škole, odmah je reagovao kada je video šta se dogodilo.

Pozvao je što više učenika da se pridruže spasilačkoj akciji, a zajedno su uspeli da podignu automobil i oslobode zarobljene.

Krauder je istakao da je svaka pomoć bila od velike važnosti u spašavanju života, te da je ponosan na hrabrost i odlučnost svojih učenika.


Stanje povređenih



Nakon nesreće, majka i njeno dvoje dece prevezeni su u bolnicu. Majka Bridžit je podvrgnuta operaciji, ali se srećom oporavlja od povreda koje, srećom, nisu opasne po život. Njena deca su prošla sa lakšim povredama, što je veliko olakšanje za celu zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading