NAPRAVILI NARKO-ŽURKU NA OTETOM IZRAELSKOM BRODU: Jemenski komičari objavili snimak od koga se TRESE BLISKI ISTOK! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.11.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jemenski influenseri, Mustafa al Mumari i Abdul Rahman al Jubi, postavili su snimke na TikTok i YouTube kako se zabavljaju na teretnom brodu “Galaxy Leader” koji su oteli pobunjenici Huti u Crvenom moru.

NAPRAVILI NARKO-ŽURKU NA OTETOM IZRAELSKOM BRODU: Jemenski komičari objavili snimak od koga se TRESE BLISKI ISTOK! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Roya TV

Na snimcima se vidi kako se muškarci smeju i šale na palubi broda, a neki od njih su nosili jemenske zastave i bili naoružani.

 

Influenseri su posadi broda davali biljku kat, lokalnu drogu koja se žvaće, kao “simbolični pokazatelj njihove pobede”. Al Jubi je izjavio da će brod biti prodat kako bi Jemen dobio novac, i pozvao je Izrael da prestane sa bombardovanjem Gaze.

 

Podsetimo, jemenski Huti su prošle nedelje objavili snimak zaposedanja broda “Galaxy Leader” koji se navodno nalazi u izraelskom vlasništvu. Oni su naveli da će napasti svaki brod koji plovi pod izraelskom zastavom kao odgovor na bombardovanje Pojasa Gaze.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading