NEMILOSRDNO! ŽENA VOJNIKA OTKRILA UŽAS NA FRONTU! Evo što znači prkositi Putinu: "Nećeš u samoubilačku misiju? Onda plati! Hoćeš na odsustvo? Plati!"

Autor:

Svet

22.11.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski vojnici na prvoj liniji bojišnice su izloženi nehumanoj torturi - prisiljeni su da plaćaju mito ili se suoče sa smrtonosnim posledicama. Supruga jednog od vojnika, Olga Belanovskaja, otkrila je za Dejli mejl da se njen suprug Maksim nalazi u teškoj situaciji na frontu u Ukrajini, gde je primoran da plati ogromne sume novca kako bi preživeo.

NEMILOSRDNO! ŽENA VOJNIKA OTKRILA UŽAS NA FRONTU! Evo što znači prkositi Putinu: "Nećeš u samoubilačku misiju? Onda plati! Hoćeš na odsustvo? Plati!"

Foto: Tanjug/AP, Igor Kovalenko / AFP / Profimedia

Prema Olginim rečima, ruski vojnici su primorani da plaćaju mito od čak 4000 funti kako bi napustili jamu u koju su bačeni ako odbiju da krenu u samoubilačke misije protiv ukrajinske artiljerije. Oni su takođe prisiljeni da plate 1785 funti kako bi otišli na odsustvo, a bez te sume novca nikada neće napustiti prve linije bojišta.

Olga je takođe otkrila da vojnici moraju brzo iskopati rovove, a tek tada će dobiti hranu i vodu od nadređenih. Ona je izrazila svoj bes i očaj zbog nehumanog tretmana koji vojnici doživljavaju, a posebno je istakla da ni ranjenici nisu pošteđeni strašnog tretmana.

Prema njenim rečima, ranjeni vojnici se drže u podrumima bez hrane i lekova, a čak i oni koji su na štakama ili u invalidskim kolicima se vraćaju na front. Ona je istakla da vojnici koji pokušaju da dobiju medicinsko izuzeće bivaju odbijeni.

Olga je samo jedna od mnogih žena u Rusiji koje izražavaju svoj bes zbog nehumanih uslova u kojima se nalaze njihovi muževi i sinovi. Njihov bes je usmeren ka predsedniku Vladimiru Putinu, koji je u ratu protiv Ukrajine poslao hiljade vojnika, a istovremeno oslobodio ubice i silovatelje.

Organizatori protesta u Rusiji izražavaju svoj bes prema policiji koja ih uznemirava i kontroliše, a jedna od njih je na skupu u Habarovsku izjavila: "Sramite se! Sramota za policiju! Prestanite da hapsite one koje protestuju."

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading