DEVETI JOJ JE ROĐENDAN, A JA NI NE ZNAM DA LI JE JOŠ ŽIVA: Otac devojčice koju je oteo Hamas u suzama ima samo JEDNU ŽELJU

Autor:

Svet

18.11.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešni otac kaže da je ćerka imala teško detinjstvo budući da joj je majka umrla kada je imala samo dve i po godine

DEVETI JOJ JE ROĐENDAN, A JA NI NE ZNAM DA LI JE JOŠ ŽIVA: Otac devojčice koju je oteo Hamas u suzama ima samo JEDNU ŽELJU

Foto: facebook/thomashand

Šezdesettrogodišnji Tomas Hend proživljava najgore dane svog života pošto i dalje ne zna da li mu je, sada već devetogodišnja ćerka Emili živa ili ne.

Nju su, kao i 250 drugih osoba 7. oktobra iz nekoliko kibuca oteli pripadnici Hamasa. Posle nekoliko dana Tomas je dobio informaciju da mu je ćerkica ubijena.

Plakao je danima i danima bez prestanka sve dok mu nije rečeno da DNK žrtve nije od Emili i da postoji realna šansa da je ona još živa.

- Osmi rođendan proslavila je na štulama i sa žonglerima u kibucu Be’eri. Sada ni ne znam da li je živa. Da li uopšte zna da joj je danas rođendan? Možete li da zamislite koliki je sad strah u njoj - pita se Tomas Hend za AP.

Ovaj otac dospeo je u centar pažnje sveta kada je, po prijemu informacije da mu je ćerka mrtva rekao da mu je laknulo jer bi to radije želeo nego da je muče pripadnici Hamasa.

- Imala je teško detinjstvo, majka joj je umrla od raka dojke kada je Emili imala samo dve i po godine. Ove godine htela je da nauči da svira gitaru. Nadam se da će se to dogoditi - rekao je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading