SKANDAL "BRITIŠ ERVEJZA": Posada uhvaćena u pijančenju i lažima - PLJAČKA izmišljena, a istina izaziva šok!

Autor:

Svet

16.11.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje članova posade avio-kompanije "Britiš Ervejz" na letu iz Rio de Žaneira do Londona je uhvaćeno u laži nakon što su tvrdili da su bili žrtve pljačke u Brazilu.

SKANDAL "BRITIŠ ERVEJZA": Posada uhvaćena u pijančenju i lažima - PLJAČKA izmišljena, a istina izaziva šok!

Foto: Printscreen / Youtube / Band Jornalismo

Umesto istinite priče o napadu, otkriveno je da su zaposleni proveli noć pijančeći i koristeći "drogu klase A".

Let BA248, zakazan za 5. septembar, iznenada je odložen zbog navodne pljačke koja je, prema tvrdnjama posade, prouzrokovala psihičku traumu koja ih je onemogućila da obave svoje radne zadatke.

Međutim, lokalna policija je otkrila da je priča o pljački bila izmišljena. Ispostavilo se da su zaposleni izgubili telefone tokom noći pijančenja umesto da su bili žrtve krađe. Takođe, optuženi su da su koristili "drogu klase A", ali detalji o vrsti droge nisu navedeni.

Iz "Britiš Ervejza" su istakli da je ovo pitanje za policiju. Patrisija Alemani, načelnica specijalne policije za podršku turizmu, izjavila je da je ovakvo ponašanje neprihvatljivo, posebno s obzirom na odgovornost koju imaju prema putnicima.

Nakon prijave pljačke, članovi posade su otišli taksijem do napuštene benzinske pumpe, gde su ih uhvatile nadzorne kamere oko 4.50 sati ujutru. Policija razmatra mogućnost podizanja krivičnih prijava protiv njih zbog lažnog prijavljivanja krivičnog dela.

Ovo nije prvi put da se zaposleni "Britiš Ervejza" nađu u skandalu. Nedavno je jedan od pilota ostao bez posla nakon što je konzumirao kokain tokom noćnog provoda u Južnoj Africi. Kompanija se suočava sa ozbiljnim izazovima u očuvanju ugleda i disciplinovanju svojih zaposlenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading