MAJSTOR PRONAŠAO TELA U FAZI RASPADA, GLAVNI OSUMNJIČENI SIN! Policija ga uhapsila BEZ DOKAZA!

Autor:

Svet

12.11.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodice su međutim 2021. godine ponovo pokrenuli slučaj.

MAJSTOR PRONAŠAO TELA U FAZI RASPADA, GLAVNI OSUMNJIČENI SIN! Policija ga uhapsila BEZ DOKAZA!

Foto: shutterstock

Majkl Fajn (80) iz Alabame priveden je zbog sumnje da je ubio oca i majku 1977. godine.

Fajn je uhapšen u utorak i to skoro 50 godina nakon što je serviser telefona otkrio raspadnuta tela njegovih roditelja Helen i Mejnarda.

Policijska uprava Merivil saopštila je da osumnjičeni čeka izručenje Tenesiju.

Hapšenje je usledilo nakon što je raspadnuto telo Helen pronašao serviser telefona ispred kuće para u autu 20. maja 1977. godine. Policajci su stigli na mesto zločina i potom pronašli telo njenog supruga Mejnarda (67) u kući. Obdukcija je utvrdila da su usmrćeni sa više hitaca iz vatrenog oružja, prenosi Kurir.

Majkl Fajn, koji je u vreme ubistva imao 34 godine, bio je osumnjičen, ali policija nije uspela da pronađe dovoljno dokaza tako da je tužilac na kraju odustao. Članovi porodice su međutim 2021. godine ponovo pokrenuli slučaj, a istražitelji su uspeli da povežu Majkla sa oružjem koje je pronađeno posle dojave godinu dana nakon ubistava i sa tragovima na vratima kuće.

Šef policije u Merivilu Toni Кrisp rekao je da članovi porodice nisu zaboravili na zločin i da su detektivi posvećeno radili da odgovorne privedu pravdi. Krisp je otkrio i da su policajci mogli da koriste forenzičke informacije kako bi pomogli da se osumnjičeni poveže sa ubistvima.

- Velikoj poroti su predstavljeni dokazi, uključujući i forenzičke dokaze, koji povezuju Majkla Кita Fajna sa ulazom u rezidenciju. Pronađeni su dodatni dokazi koji ga povezuju sa oružjem kojim je izvršeno ubistvo - rekao je Krisp.

Okružni tužilac Rajan Dezmond otkrio je da policija takođe traži ženu koja je živela sa žrtvama 1977. godine kada je bila tinejdžerka, međutim, nikada nisu uspeli da je pronađu.

- Nikada nismo bili u mogućnosti da lociramo ili identifikujemo tu osobu i imamo razloga da verujemo da ta osoba možda ima veoma relevantne dokaze u vezi sa ovim ubistvom - rekao je Dezmond.

Policija je odbila da razgovara o motivima ubistva.

Krisp navodi da je slučaj bio najstariji u policijskoj upravi Merivil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading