IZRAELSKI TENKOVI UŠLI U POJAS GAZE: IDF izvršio "lokalizovane racije", čistio potencijalne teroriste i tražio nestale Izraelce

Autor:

Svet

13.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IDF navodi da su takođe eliminisale nekoliko terorista u toj oblasti, uključujući i pripadnike Hamasa koji su izvršili lansiranje vođenih protivtenkovskih raketa na Izrael.

IZRAELSKI TENKOVI UŠLI U POJAS GAZE: IDF izvršio "lokalizovane racije", čistio potencijalne teroriste i tražio nestale Izraelce

Foto: Tanjug/AP

Izraelske odbrambene snage(IDF) saopštile su da su danas pešadijske snage i tenkovi izvršili "lokalizovane racije" na teritoriju Pojasa Gaze s ciljem čišćenja područja od potencijalnih terorista i lociranja nestalih Izraelaca.

Prema vojsci, trupe su vršile pregled i prikupljale različite informacije koje bi mogle pomoći u naporima da se lociraju nestali.

IDF navodi da su takođe eliminisale nekoliko terorista u toj oblasti, uključujući i pripadnike Hamasa koji su izvršili lansiranje vođenih protivtenkovskih raketa na Izrael, prenosi Informer.

Podsećamo, jevrejski izvori izveštavaju da su egipatski posrednici obavestili Izrael da će u slučaju kopnene invazije na pojas Gaze, Hezbolah pokrenuti invaziju na Izrael iz Libana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading