CARINICI NA AERODROMU U KOFERU PRONAŠLI LOBANJE! Angažovana i policija, sve dok ih ISTINA nije sve zapanjila

Autor:

Svet

22.09.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u prethodnom periodu imali prilike da u avionima pronalaze i žive vidre, velike mačke, ptice, pa i varane

CARINICI NA AERODROMU U KOFERU PRONAŠLI LOBANJE! Angažovana i policija, sve dok ih ISTINA nije sve zapanjila

Foto: pixabay.com

Carinici glavnog pariskog aerodroma Šarl de Gol našli su se u čudu kada su otvorivši jedan kofer u njemu pronašli nekoliko lobanja.

Ono što im je dodatno pobudilo sumnje bilo je to što je kofer stigao bez potrebnih dozvola, a i bez osobe koja ga je unela u avion.

Angažovana je i policija koja je zajedno sa carinicima došla do iznenađujućeg zaključka da lobanje pripadaju ugroženoj vrsti majmuna.

- Te lobanje uglavnom su bile u paketima u koferu koji je stigao iz Kameruna. Deluje da su predviđene kao pokloni ili nagrade. Nije isključeno da su namenjene nekom muzeju - saopštila je carina aerodroma Šarl de Gol.

Daljom analizom, utvrđeno je da su primaoci ipak kolekcionari i lovački klubovi u SAD. Samim tim, Šarl de Gol je samo trebalo da bude tranzitna zona za kofer, što nigde nije pisalo.

Inače ovo nije prvi put da se na pomenutom aerodromu pronalaze lobanje ili skeleti životinja. S druge strane, bilo je slučajeva i da su u avionima bile žive vidre, velike mačke, ptice, pa čak i varani.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading