JOŠ JEDAN STRAVIČAN NAPAD AJKULE: Žena RASTRGNUTA u plićaku, HOROR!

Autor:

Svet

04.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela ajkula rastrgla je 39-godišnju ženu dok se kupala u plićaku, njeno rastrgnuto telo pronađeno na 20-ak metara od obale.

JOŠ JEDAN STRAVIČAN NAPAD AJKULE: Žena RASTRGNUTA u plićaku, HOROR!

Foto: commons.wikimedia.org/Pterantula (Terry Goss)

Velika bela ajkula usmrtila je ženu (39) dok je bila na kupanju u ranim jutarnjim satima u Južnoj Africi. Nesrećna žena je bila na odmoru, a kako se navodi bila je u plićaku kada ju je napala ajkula i rastrgla na komade.

Veruje se da je u momentu napada bila nedaleo od druge grupe plivača i na ivici grupe kada ju je ajkula ugrizla. Ostali kupači su u panici pobegli iz vode zaliva Pletenberg u Južnoj Africi nešto pre osam časova ujutru i odmah pozvali Nacionalni institut za spasavanje.

Spasilačka letelica jestigla prekasno da bi spasila 39-godišnjakinju, a njeno telo natopljeno krvlju pronađeno je na 20-ak metara od obale. Zvaničnici Centralne plaže su zatvorili ovu oblast i postavili znakove upozorenja kako bi sprečili ljude da uđu u vodu.

Navodi se da je žena letovala u okolini zaliva Pletenberg i da je treća osoba u poslednjih 11 godina koja je žrtva napada velike bele ajkule u toj oblasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading