PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK BRUTALNO IZBO ZENU NA KRFU! Povrede joj naneo olovkom i DRVENIM NOŽEM - oboje patili od iste bolesti!

Autor:

Svet

01.09.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sama žrtva je patila od sličnog poremećaja.

PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK BRUTALNO IZBO ZENU NA KRFU! Povrede joj naneo olovkom i DRVENIM NOŽEM - oboje patili od iste bolesti!

Foto: unsplash.com

Tragičan incident dogodio se na psihijatrijskoj klinici na Krfu, gde je 45-godišnji pacijent ubio 63-godišnju pacijentkinju nakon što ju je napao 12 puta u predelu lica i vrata.

 

Prema izveštaju, ovaj strašan događaj desio se oko 22 časa, a policija je odmah izašla na lice mesta nakon što ih je pozvala medicinska sestra. Napadač, koji takođe boluje od bipolarnog poremećaja, odmah je uhapšen.

I sama žrtva je patila od sličnog poremećaja. Na mestu događaja se nalazio i veštak, a obdukcija je potvrdila da je žena preminula nakon što je primila 12 udaraca olovkom i drvenim nožem u predelu lica i vrata.

Napadač je u prošlosti već bio hospitalizovan na psihijatrijskoj klinici, što dodatno komplikuje ovaj tragičan incident.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading