"LJUDE GURAJU U MINSKA POLJA KAO DA NISU NJIHOVI" Ruski lider udario na vlasti Ukrajine: Posmatram ih, ali to je njihova stvar...

Autor:

Svet

23.08.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije je dodao da je situacija na liniji razdvajanja sada stabilna.

"LJUDE GURAJU U MINSKA POLJA KAO DA NISU NJIHOVI" Ruski lider udario na vlasti Ukrajine: Posmatram ih, ali to je njihova stvar...

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da se ukrajinske vlasti, bacajući svoje ljude u „ofanzivu“, ponašaju kao da to nisu njihovi građani.

 

- Ponekad gledam šta radi druga strana - imam utisak da ljudi koje guraju napred u minska polja uopšte nisu njihovi... Ponašaju se kao da uopšte nisu njihovi građani. Neverovatno. Ali to su njihove stvari, njihovi problemi - rekao je Putin na sastanku sa vršiocem dužnosti šefa samoproglašene Luganske Narodne Republike Leonidom Pasečnikom.

Predsednik Rusije je dodao da je situacija na liniji razdvajanja sada stabilna, prenosi agencija RIA Novosti.

Podsetimo, u noći između utorka i srede, soliter u centru Moskve pretrpeo je oštećenja nakon što je u njega udario dron, prema izjavama gradonačelnika Sergeja Sobjanina.

Eksplozija se dogodila u blizini Kremlja, a udar se desio na visini od desetog sprata zgrade.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji navodno prikazuju trenutak kada je dron udario u zgradu i izazvao požar. Međutim, autentičnost tih snimaka nije potvrđena. Rusko Ministarstvo odbrane je izjavilo da je dron izgubio kontrolu i sudario se s objektom. Takođe su izvestili da su protivvazdušne odbrane sprečile pokušaj terorističkog napada korišćenjem tri bespilotne letelice slične avionima na grad Moskvu. Srećom, nema prijavljenih žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading