NAVATAO STUDENTA KOD ŽELEZNIČKE STANICE PA GA SILOVAO! Momak se pijan vraćao sa žurke, a manijak skočio na njega - nakon monstruoznog izivljavanja napadač URADIO OVO!

Autor:

Svet

22.08.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je silovan dok je bio u alkoholisanom stanju nakon što je napustio zabavu i zaspao na stanici.

NAVATAO STUDENTA KOD ŽELEZNIČKE STANICE PA GA SILOVAO! Momak se pijan vraćao sa žurke, a manijak skočio na njega - nakon monstruoznog izivljavanja napadač URADIO OVO!

Foto: shutterstock, pixabay.com

Užasavajući događaj potresao je Minhenu proteklog vikenda, kada je 18-godišnji poljski student postao žrtva silovanja na stanici železnice Maks Veber plac.

Prema izveštajima, napadač je bio 20-godišnjak avganistanskog porekla. Mladić je silovan dok je bio u alkoholisanom stanju nakon što je napustio zabavu i zaspao na stanici.

Policija je saopštila da se zločin dogodio između 1 i 5 sati ujutro. Snimci sa nadzornih kamera pružili su jasne dokaze o ovom užasnom incidentu. Nakon što je izvršio zločin, napadač je ukrao žrtvin mobilni telefon pre nego što ga je pustio. Žrtva je dan nakon napada podnela prijavu policiji.

Policija je brzo reagovala i koristila informacije sa ukradenog telefona kako bi identifikovala i locirala 20-godišnjeg avganistanskog počinioca. Sudija je naložio istražni zatvor za osumnjičenog, koji će biti suočen sa ozbiljnim optužbama.

Ovaj tragičan incident podseća na ozbiljne probleme vezane za seksualno nasilje i zlostavljanje, a takođe ukazuje na važnost brze i odlučne akcije nadležnih organa kako bi se osigurala pravda za žrtve i sprečila dalja zloupotreba.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading