GRČKU OPKOLILI NOVI PROBLEMI! Buknuo još jedan POŽAR - na licu mesta 43 vatrogasca sa 12 vozila, 1 helikopterom i 3 letelice

Autor:

Svet

30.07.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi požar izbio je danas u grčkom regionu Atika.

GRČKU OPKOLILI NOVI PROBLEMI! Buknuo još jedan POŽAR - na licu mesta 43 vatrogasca sa 12 vozila, 1 helikopterom i 3 letelice

Foto: Tanjug/AP

Danas nešto posle 19.29 izbio je novi požar u Grčkoj, i to u niskom rastinju na području Varnavas, u grčkom regionu Atika. Kako prenose tamošnji mediji, požar je izbio u blizini svetog manastira Aksion Esti.

Za gašenje su mobilisane kopnene i vazdušne snage, a na lice mesta su izašla 43 vatrogasca sa 12 vozila, 1 helikopterom i 3 letelice. Izbila 55 požara za jedan dan

Nešto pre 20 časova lokalizovan je požar koji je izbio danas popodne u šumskom području u oblasti Agija Marina, ostrva Evija.

Napominje se da je u poslednja dvadeset četiri sata u zemlji izbilo ukupno 55 šumskih požara, pokazuju podaci Vatrogasne službe. Većina je sprečena odmah, u početnoj fazi.

Istovremeno, po naređenju načelnika Vatrogasne jedinice, general-potpukovnika Jorgosa Purnarasa, ostaje na području kako bi istražio uzroke požara koji su se dogodili na području Ilije, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading