KADA BRATSKA SRBIJA PATI RUSIJA TUGUJE! Putin i Harčenko uputili saučešće srpskom narodu

Autor:

Svet

05.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski ambasador je uputio poruku saučešća u ime predsednika Rusije

KADA BRATSKA SRBIJA PATI RUSIJA TUGUJE! Putin i Harčenko uputili saučešće srpskom narodu

Foto: Tanjug/AP

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko uputio je poruku saučešća u ime predsednika Rusije Vladimira Putina građanima Srbije i porodicama poginulih.

 

- Strašne tragedije koje su zadesile Srbiju ispunile su srca bratskog ruskog naroda velikim tugom i bolom. U ove tragične dane Rusija se moli za prevremeno poginulu decu i odrasle. Želimo brz oporavak i snagu duha povređenima. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izrazio je saučešće srpskom narodu i porodicama poginulih i poželeo brz oporavak ranjenima.

 

Kada cela bratska Srbija pati, Rusija deli sa njom tugu. Povodom tragičnih događaja poslednjih dana Ambasada Ruske Federacije u Republici Srbiji i Ruski dom u Beogradu su ovlašćeni da zvanično obaveste o odluci da se koncerti ruske pevačice Pelageje, koji su planirani za 9. i 10. maj u Beogradu i Novom Sadu, odlože. Novi datumi nastupa biće naknadno objavljeni.

 

Kada bol zbog gubitka makar malo utihne, sigurno ćemo zajedno pevati naše omiljene pesme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading