SILOVATELJ TOKOM SUĐENJA POBEGAO KADA JE OTIŠAO NA PAUZU ZA RUČAK! Uhvaćen posle 8 godina skrivanja na veoma BIZARAN NAČIN! (FOTO)

Autor:

Svet

13.04.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven je na veoma neobičan način.

SILOVATELJ TOKOM SUĐENJA POBEGAO KADA JE OTIŠAO NA PAUZU ZA RUČAK! Uhvaćen posle 8 godina skrivanja na veoma BIZARAN NAČIN! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Silovatelj, koji je pobegao sa suda tokom pauze za ručak, uhvaćen je posle osam godina bekstva kada ga je nemačka policija prepoznala iz "Krim voča", britanske serije koja rekreira velike nerazjašnjene zločine.

Nakon što su prepoznali Sarbaza Najmadina Alija (36), silovatelj je izručen Francuskoj kako bi se suočio sa pravdom za seksualne napade koje je tamo počinio, prenosi Dejli mejl.

 

 

Osuđen je na godinu dana u Francuskoj, a čim je pušten, vraćen je u Britaniju, gde je bio u zatvoru sedam godina zbog silovanja i seksualnog napada počinjenog 2013. godine. On je 2014. godine u odsustvu osuđen za silovanje, pokušaj silovanja i druge tri tačke za seksualni napad na 33-godišnjeg poznanika.

Tokom suđenja, Aliju je odobrena kaucija, što mu je omogućilo da nakratko napusti optuženičku klupu tokom pauze za ručak. Silovatelj nije dočekao presudu jer je pobegao, pa ga je porota osudila u odsustvu. Raspisana je poternica za Alijevo hapšenje, ali on nije pronađen.

Ali, koji je živeo u Istočnom Saseksu, uhapšen je u Regenzburgu u Nemačkoj nakon što ga je policajac prepoznao sa fotografija Krimvoča. - Bio mi je poznat, rekao je. Nakon što je odslužio kaznu u Francuskoj i vratio se u Veliku Britaniju, osuđen je na sedam godina zatvora.

Zbog presude u Francuskoj, zabranjen mu je pristup deci mlađoj od 16 godina. „Ovo pokazuje da će policija Saseksa učiniti sve što može da vrati opasne kriminalce poput Alija u Veliku Britaniju da se suoče sa pravdom“, rekao je detektiv inspektor Džulijan Stouks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading