IMA JOŠ NESANKCIONISANIH, BIRAJTE! Kadirov provocira fotografijama dan nakon što je Ukrajina njegovoj ćerki uvela sankcije! (FOTO)

Autor:

Svet

02.04.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenije objavio je fotografiju porodice na Telegamu.

IMA JOŠ NESANKCIONISANIH, BIRAJTE! Kadirov provocira fotografijama dan nakon što je Ukrajina njegovoj ćerki uvela sankcije! (FOTO)

Foto: printscreen

Ukrajina je objavila da je uvela sankcije ćerki Ramzana Kadirova, lidera Čečenije.

Samo dan nakon toga, on je na Telegramu objavio sliku sa njom.

On je takođe objavio i fotografiju cele svoje porodice uz natpis "ima još mnogo nesankcionisanih, birajte sa fotografije".

 

 

Volodimir Zelenski je ranije saopštio da je Ukrajina uvela dodatne sankcije protiv 33 Rusa i 225 kompanija. Ova uredba objavljena je na njegovom zvaničnom sajtu.

Sredinom marta se, podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin sastao sa čečenskim liderom Ramzanom Kadirovim kako bi razgovarali o ratu u Ukrajini, prenosi Sky News.

Kadirov je tokom sastanka rekao ruskom lideru da čečenski borci "uspešno služe u zoni specijalne vojne operacije" i "ispunjavaju sve zapovesti" do pobede.

Kadirov je snažan zagovornik ruske invazije na Ukrajinu i prošle godine je rekao da će njegova tri sina tinejdžera - u dobi od 14, 15 i 16 godina - uskoro krenuti u Ukrajinu kako bi se borili na prvim linijama fronta.

Kadirov je ranije pozvao Moskvu da razmotri korišćenje "nuklearnog oružja male snage" u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading