Kako da izbegnete majmunske boginje dok se "volite" sa partnerom: DODIRUJTE SE UZ SOCIJALNU DISTANCU!

Autor: Republika

Svet

18.06.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno vođenje ljubavi moglo bi da postane deo prošlosti, bar dok se rizik od širenja majmunskih boginja potpuno ne prekine.

Kako da izbegnete majmunske boginje dok se "volite" sa partnerom: DODIRUJTE SE UZ SOCIJALNU DISTANCU!

Foto: shutterstock

Novi pravilnik američkih stručnjaka iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti uključuje socijalnu distancu tokom odnosa, kako bi se izbeglo širenje virusa.

Sa pojavom majmunskih boginja i rastom slučajeva koji oboljevaju od istih, pojavljuju se nove preporuke, koje bi trebalo da pomognu smanjenju rizika od dobijanja ovog virusa.

Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti je prema tome izradio poseban "vodič", prema kome se predviđa da rizik od širenja ove bolesti može biti smanjen tako što će se ljudi socijalno distancirati, čak i tokom seksualnih odnosa.

Idejno rešenje američkih stručnjaka podrazumeva da partneri - masturbiraju zajedno, prenosi američki portal Insajder.

- Ukoliko osoba ili njen partner imaju majmunske boginje, ili veruju da su bili u kontaktu sa zaraženim a odluče da imaju s*ks, trebalo bi da izbegavaju ljubljenje i da masturbiraju zajedno na distanci od najmanje dva metra, kao i da ne dodiruju jedno drugo - navodi se u vodiču.

Foto: pixabay.com

Tradicionalno vođenje ljubavi odlazi u prošlost

Savet je takođe i da oni koji su bili izloženi virusu majmunskih boginja upražnjavaju "virtuelni s*ks" ili da razmotre odnose sa odećom koja prekriva deo tela na kome imaju osip, kako kontakt njihove i partnerove kože bio sveden na minimum.

- Obavezno perite ruke, s*ks igračke, kao i posteljinu, odeću...nakon upražnjavanja odnosa - savetuju Američki stručnjaci, a prenosi Insajder.

Trenutno je više od 2.100 zabeleženih slučajeva oboljevanja od majmunskih boginja širom 37 zemalja, a prvi slučaj zabeležen je i u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading