SAT OTKUCAVA! Brutalna izjava Medvedeva: NALIĆE SE VODKOM I OTIĆI

Autor:

Svet

16.06.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ruski predsednik i premijer Dmitrij Medvedev prokomentarisao je posetu francuskog predsednika Emanuela Makrona, nemačkog kancelara Olafa Šolca i italijanskog premijera Maria Dragog Ukrajini.

SAT OTKUCAVA! Brutalna izjava Medvedeva: NALIĆE SE VODKOM I OTIĆI

Foto: Tanjug/AP

Medvedev, čiji šokantni postovi na Telegramu izazivaju ogromnu pažnju na Zapadu, ironično se osvrnuo na posetu evropskih lidera Kijevu.

- Evropski ljubitelji žaba, kobasica i špageta vole da posećuju Kijev - rekao je on, piše BBC.

Medvedev kaže da će obećati Ukrajini članstvo u EU i stare haubice, „naliće" se horilkom - ukrajinskom vodkom - i otići kući vozom, „kao pre 100 godina".

- Sve je u redu. Ipak, Ukrajinu to neće približiti miru. Sat otkucava - zaključuje on.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije ocenio je da u sredu da je pitanje da li će Ukrajina postojati u naredne dve godine.

Video sam poruku da Ukrajina želi da dobije tečni naftni gas od svojih inostranih vlasnika uz plaćanje isporuke za 2 godine. U suprotnom, sledeće zime će se jednostavno zamrznuti. Samo pitanje. A ko je rekao da će za dve godine Ukrajina uopšte postojati na mapi sveta? Mada Amerikancima više nije stalo - toliko su uložili u projekat „anti-Rusija“ da je sve ostalo za njih sitnica... - napisao je Medvedev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading