UHVAĆENA DVOJICA RUSKIH VOJNIKA: Ukrajinci objavili njihove slike, jedva da imaju 18 godina (FOTO)

Autor: Republika

Svet

24.02.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukobi ne jenjavaju u Ukrajini!

UHVAĆENA DVOJICA RUSKIH VOJNIKA: Ukrajinci objavili njihove slike, jedva da imaju 18 godina (FOTO)

Foto: Facebook/Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Zarobljeni ruski vojnici

Generalštab Ukrajine objavio je na svom Fejbuk nalogu da su uhvatili "dva ruska okupatora". Ovu informaciju je potvrdio i general Valerij Zalužni.

Na fotografijama se vide dva mlada Rusa sa povredama po licu i rukama zavezanim iza leđa. Nije poznato šta će se dalje dešavati sa njima, a mnogi smatraju na društvenim mrežama da su zarobljeni Rusi maloletni.

 

 

Prethodno, Ukrajinci su objavili da su ubili oko 50 "ruskih okupatora", srušili šest aviona i dva helikoptera, i uništili "na desetine oklopnih vozila". Ovo se dogodilo nakon što je predsednik Putin najavio "specijalnu vojnu operaciju" u ukrajinskom regionu Donbasa u televizijskom obraćanju.

NATO Alijansa je obavila da će poslati dodatno vojno pojačanje, kao i opremu na istok svog bloka, a zapadni lideri su najoštrije osudili Putinove poteze.

(Republika/Mondo)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mire

24.02.2022 17:19

Ukrajinska propaganda ,to je njihov nacin borbe ruski vojnici sigurno nisu ,ukrajinska vojska je neorganizovana i slabasna,a njihov pravi sektor jedinice Bandere fasistickog saradnika za vreme drugog svetskog rata su alkosi i drogeri .