"GURNUO JE PRST ISPOD GAĆICA PA ME DIRAO PO VAGINI": Najperverzniji napadi Donalda Trampa!

Autor: Republika

Svet

03.12.2017

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal sa seksualnim zlostavljanjem žena zakotrljao se iz Holivuda na ceo svet. Na meti je predsednik SAD Donald Tramp.

RepublikaFoto: twitter.com/hadyr2es
Donald Tramp među svojim mezimicama

Tokom kampanje objavljen je njegov citat: "Kad si moćan, nemaš problema, čim dođeš do zgodne žene odmah je uhvati za međunožje". Tramp je uprkos tome pobedio i dobio značajan postotak ženskih glasova, ali je upalio iskru koja se pretvorila u plamen koji izbacuje zastupnike iz Kongresa, ministre iz vlade.

Žene su, besne što u Beloj kući sedi tip koji je priznao da seksualno zlostavljanje smatra normalnim, progovorile. Mišel Ruiz u Voga piše: "Predsednik Kongresa Pol Rian je rekao kako nećemo tolerisati takvo ponašanje. Osim, čini se, u slučaju predsednika Trampa". 

RepublikaFoto: twitter.com/chrisasabutton
Neopisivno perverzno zlostavljanje američkog predsednika

"Bio je hobotnica, njegove ruke bile su svuda"

Džesika Lids je tada, 1980-ih, imala 38 godina. Tvrdi kako ju je Tramp dirao po grudima i pokušavao da gura ruku pod njenu suknju. Sve se to zbivalo u kabini aviona, jasno prve klase.

"Gurnuo me uza zid, prepipavao me pokušavajući da podigne haljinu"

Džil Hart je tada, 1993. godine, bila u ranim 30-im i radila je s Trampom, a napad se dogodio u njegovom omiljenom odmaralištu Mar-a-Lago i to u dečijoj sobi.

"Prvo je spustio ruku na moje krilo, pa me dirao preko suknje koju je zatim podigao, gurnuo prst do mojih gaćica, pa me dirao po vagini"

Kristen Anderson je početkom 1990-ih imala nešto više od 20 godina i bila je s društvom u kojem bio i Tramp u noćnom Čajna klubu na Menhetnu.

RepublikaFoto: twitter.com/kentpg
Prljavi perverznjak u društvu prelepe žene

"Pružio je ruku da me pozdravi, a onda me privukao i na silu pokušao da poljubi, pred svima"

Keti Heler je 1997. godine došla u Mar-a-Lago na branč za Majčin dan.

"Sećam se da sam počela izuzetno brzo da se oblačim, jer sam shvatila - dragi Bože, pa u garderobi je muškarac"

Marija Biljardo je 1997. imala 18 godina i nastupala je na izboru za tinejdžersku Mis Amerike. Tvrdi da je Truamp ulazio u garderobu nenajavljen, pa ih posmatrao dok su bile gole.

"Iznenada sam osetila da me zgrabio s leđa za zadnjicu i počelo da gura napred-nazad"

Melinda Mekgilvrej je 2003. godine došla u Mar-a-Lago na koncert Reja Čarlsa. Bila je gužva, a kad se okrenula, videla je Trampa.

RepublikaFoto: twitter.com/PaViejaEscuela
Sa svakom je bio!

"Pomislila sam - želi da me zagrli, ali on je tada gurnuo svoje lice na moje i počeo da me ljubi"

Dženifer Marfi je imala 26 godina kad je 2005. došla na razgovor za učestvovanje u poznatoj emisiji "The Apprentice" (Pomoćnik). Sve se dogodilo nakon razgovora kad ju je Tramp dopratio do lifta.

"Tokom razgovora sam se načas okrenula, a on se u trenutku našao do mene i ugurao mi jezik u grlo"

Nataša Stojnov je 2005.  došla na Mar-a-Lago da intervjuiše Trampa.

"Kad sam okrenula lice i odbila ga, krenuo je za mnom i pitao: "Koliko tražiš?" Zatim mi je ponudio 10.000 dolara i pravo da koristim njegov privatni avion ako pristanem da odem u njegovu sobu"

Džesika Drejk je 2006. imala 32 godine i došla je sa dve prijateljice na golf-turnir.

RepublikaFoto: twitter.com/biegenci
Perverznjak samo trči za suknjom

"U njegovoj kancelariji u Njujorku, poljubio me u usta. Kasnije sam bila pozvana na večeru u Beverli Hils hotel da bi me odveli u njegov privatni bungalov. Čim sam ušla, on se bacio na mene, počeo da me ljubi, dirao me po grudima i genitalijama"

Samer Zervos je učestvovala u petoj sezoni "The Apprentice", a sve se ovo dogodilo 2007. godine.

"Verovatno ne želi da o tome pričam, ali sve vreme me je stiskao za zadnjicu i pozivo u hotelsku sobu"

Kasandra Sirles je 2013. godine kao 24-godišnjakinja učestvovala u takmičenju za Mis Amerike. Upravo je to takmičenje često spominjano kao mesto na kojem je seksualno zlostavljanje bilo rašireno, ali devojke su se bojale da progovore. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading