(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DARKO UBIO DEVOJKU OD BATINA: Ščepao je za glavu i udarao o umivaonik, krv šikljala na sve strane

Autor: Republika

Svet

19.06.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadranin Darko Kovačević (31) zadržan je u pritvoru istražnog zatvora u Zadru pod sumnjom da je u sredu, 13. juna, zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku u kafiću u Ulici Benka Benkovića na Meladi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je devojku ščepao za glavu, pa je udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške telesne povrede glave. Kako prenosi "Jutarnji list", Kovačević je bivšu devojku napao prvo verbalno, a potom i fizički navodno zbog ljubomore.

- To se nije moglo gledati. Činilo se da traje celu večnost. Valjda je on toj devojci pola sata udarao glavom o umivaonik. O silini udaraca dovoljno govori činjenica da se umivaonik na slomio - priča je očevidaca koji susvedočili brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke.

Devojku je iz lokve krvi i sa teškim telesnim povredama glave izvukla radnica kafića i jedan od gostiju, što je i snimljeno nadzornim kamerama, a njen napadač 31-godišnji Zadranin Darko K. pobegao je sa lica mesta.

Devojka je hitno prevezena u zadarsku Opštu bolnicu, gde je zadržana na lečenju. U bolnici su joj lekari bukvalno "krpili" lice zbog teških povreda.

 To su bile jako teške povrede glave, devojci su rane šivene i na licu. Nakon nekoliko dana otpuštena je na kućnu negu - kažu za "Jutranji" na Odeljenju hirurgije zadarske Opšte bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading