UHAPŠEN NASTAVNIK PEDOFIL (50)! Jeza - radio u školi, pa pokušao da zlostavlja učenike!

Autor:

Svet

04.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik se sumnjiči za pokušaj bludnih radnji.

UHAPŠEN NASTAVNIK PEDOFIL (50)! Jeza - radio u školi, pa pokušao da zlostavlja učenike!

Foto: Shuttestock

zlostavljanje deteta

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i mogućnosti uticaja na svedoke.

Iz zadarske policije potvrdili su nam da se vodi istraga protiv jedne osobe koja se sumnjiči da je počinila krivično delo razvrat u pokušaju.

Kako se saznaje, on je nastavnik u jednoj školi na zadarskom području.

- Zbog sumnje na počinjenje krivičnih dela iz oblasti zlostavljanja i iskorištavanja dece, službenici Službe kriminalističke policije Zadar u saradnji sa službenicima Policijske uprave šibensko-kninske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom. Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu, a osumnjičeni je predat pritvorskoj jedinici PU Zadar, saopštava zadarska policija. Nakon kriminalističke obrade, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu, a osumnjičeni je predat pritvorskoj jedinici. Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i mogućnosti uticaja na svedoke –  dodala je policija.

(24sata)

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading