UHAPŠENA ŽENA SA VEĆOM KOLIČINOM DROGE! Policija pronašla opojnu supstancu prilikom kontrole vozila! (FOTO)

Autor: M.B.

Svet

28.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena žena sa više od kilogram droge.

UHAPŠENA ŽENA SA VEĆOM KOLIČINOM DROGE! Policija pronašla opojnu supstancu prilikom kontrole vozila! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

U Doboj Istoku, žena inicijala M. H. je uhapšena nakon što je policija pronašla više od jednog kilograma droge kod nje. Kontrolom putničkog vozila, policijski službenici su otkrili ilegalnu supstancu kod M.H, rođene 1981. godine, koja je nastanjena u Doboju.

Policija otkrila veliku količinu droge


Policija je izvršila detaljnu kontrolu putničkog motornog vozila i pronašla više od jednog kilograma droge kod M.H. Ovo otkriće predstavlja značajan korak u borbi protiv krijumčarenja droge i svedoči o ozbiljnosti problema sa narkoticima u regionu.

- Prilikom pregleda vozila, kod navedene osobe je pronađeno jedno veće pakovanje sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu amfetamin speed, u količini od oko 1.200 grama- naveli su iz kantonalne policije.

Prema dosadašnjim informacijama, M. H. je uhapšena i privedena u policijske prostorije radi dalje kriminalističke obrade. Ova akcija sprovedena je zbog sumnje da je M. H. umešana u neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Nakon kompletiranja predmeta i izvršenih veštačenja oduzete materije, M. H. će uz izveštaj biti predata Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli na dalje postupanje.

Podsetimo, 25.02.2024. pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, na GP Bezdan, pronašli su 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila vozača M. G. I. (1977). - Navodi se u saopštenju MUP-a.

Celu vest možete pronaći na Republika portalu.

Izvor (Klilx)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading