MLADI RUS NESTAO U BANJALUCI: Gde je Artem (18) posle napuštanja Srbije?

Autor:

Svet

24.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Artema Aleksejeviča Popova

MLADI RUS NESTAO U BANJALUCI: Gde je Artem (18) posle napuštanja Srbije?

Foto: Printscreen


Porodica u potrazi za mladićem poznatijim kao Vlajko

Artem Aleksejevič Popov, poznat i kao Vlajko, nestao je 12. februara nakon što je otišao u Bosnu i Hercegovinu. Mladić, star 18 godina, poslednji put je viđen na autobuskoj stanici u Banjaluci, a od tada mu se gubi svaki trag. Porodica je izrazila zabrinutost za Artemovu sudbinu i apeluje na sve koji imaju informacije da se jave nadležnim organima.

Poslednji tragovi u Banjaluci

Prema rečima Artemove majke, mladić je poslednji put viđen u Banjaluci, a pasoš mu nije registrovan od 10. februara, što ukazuje na to da se najverovatnije i dalje nalazi u BiH. Njegova majka takođe navodi da je moguće da je Artem otišao u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. On tečno govori ruski i srpski jezik, a prepoznatljiv je po visini od 190cm, mršavoj građi, smeđim očima, kosi, brkovima i bradi.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Porodica nema informacije o odeći koju je Artem imao na sebi kada je viđen poslednji put, te mole sve koji znaju bilo šta o njegovom nestanku da se jave policiji u BiH ili u Srbiji.


Apel porodice i nadležnih organa

Nadležni organi intenzivno tragaju za Artemom, a porodica je istakla da bi bilo kakva informacija o njegovom nestanku bila od velike pomoći. Apeluju na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Artemu da iste podele sa policijom kako bi se pronašao mladić i obezbedila njegova sigurnost.


Nestanak Artema Aleksejeviča Popova, poznatijeg kao Vlajko, izazvao je zabrinutost njegove porodice, ali i šire javnosti. Nadamo se da će intenzivna potraga nadležnih organa i apel porodice rezultirati brzim pronalaskom mladića i njegovim sigurnim povratkom kući.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading