NAPAD U OSNOVNOJ ŠKOLI! Učenik brutalno nasrnuo na svoje vršnjake, ima i povređenih!

Autor: M.B.

Svet

09.02.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilničko ponašanje u OŠ "Branko Božović" u Podgorici.

NAPAD U OSNOVNOJ ŠKOLI! Učenik brutalno nasrnuo na svoje vršnjake, ima i povređenih!

Foto: shutterstock

Podgorička policija je podnela krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg učenika OŠ "Branko Božović" zbog nasilničkog ponašanja. Incident se dogodio juče ujutru kada je maskirani učenik ušao u učionicu, isprskao suzavcem dvojicu učenika i fizički napao jednog od njih. Kao rezultat ovog napada, dva učenika su povređena i zatražila su medicinsku pomoć.

Brza reakcija policije

Nastavnica je odmah obavestila policiju o incidentu, nakon čega su učenici koji su bili prisutni u učionici saslušani. Takođe, napadač je saslušan u prisustvu svojih roditelja. Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je takođe upućeno na slučaj i naložilo je prikupljanje dodatnih informacija pre podnošenja krivične prijave protiv maloletnog učenika.

Sumnja u motiv napada

Za sada nije jasno šta je bio motiv iza napada četrnaestogodišnjeg učenika na svoje školske drugove. Policija i nadležne institucije nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili razloge ovog nasilnog čina i preduzeli odgovarajuće mere.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima, nastavnicima i širom zajednicom. Nasilje među mladima je ozbiljan problem koji zahteva pažljivo razmatranje i preventivne mere kako bi se osigurala bezbednost u školama i zaštitila dobrobit svih učenika.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading