"IMAMO IZGLEDA I NEKO PUCANJE U BLIZINI": Reakcija crnogorske poslanice na pucnjavu tokom sednice zaprepastila narod (VIDEO)

Autor:

Svet

07.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno neobično reagovanje privuklo je pažnju na društvenim mrežama.

"IMAMO IZGLEDA I NEKO PUCANJE U BLIZINI": Reakcija crnogorske poslanice na pucnjavu tokom sednice zaprepastila narod (VIDEO)

Foto: Printksrin

Snimak koji je danas nastao u Crnoj Gori postao je viralni hit na društvenim mrežama, zahvaljujući neobičnim okolnostima i savršeno usklađenom tajmingu. Dok je jedna od članica skupštine opštine Bar govorila na bini, izvan zgrade se začuo serijal pucnjeva koji su na trenutak prekinuli njeno izlaganje. Ipak, političarka iz Crne Gore brzo se pribrala i nastavila govor kao da se ništa nije dogodilo.

Njeno neobično reagovanje privuklo je pažnju na društvenim mrežama, gde je postala pravi hit.

- Ja mislim da ćete zaista daleko dogurati... Evo, ovaj, imamo i neko izgleda pucanje i slavlje u blizini - zbunjeno je rekla tokom izlaganja.

 

 

U tom trenutku, niko nije znao šta se tačno dešava, sve dok crnogorski mediji nisu objavili informaciju. Prema saopštenju policije, pucnjevi su se čuli ispred same ustanove, a izazvali su ih veseli svatovi koji su bili u blizini. Prema "Radio Bar" i "Bar Info" izveštajima, pucnjevi su potekli od startnog pištolja, koji je bezopasan. Srećom, tokom pucnjave niko nije povređen, a na licu mesta su se nalazili inspektori i forenzičari.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postao glavna tema na društvenim mrežama. Politčarka iz Crne Gore je svojom smirenošću i profesionalnošću pokazala izuzetnu hrabrost i spremnost da se suoči sa neočekivanim situacijama. S obzirom na to da su pucnjevi potekli sa svadbe, ova situacija je podstakla raspravu o upotrebi pirotehnike na proslavama i javnim mestima. Srećom, ovaj put je sve prošlo bez ozbiljnih posledica, ali je istovremeno podstakla pitanje bezbednosti i odgovornosti prilikom korišćenja vatrenog oružja u javnom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading