UHAPŠEN MLADIĆ (26) SA INTERPOLOVE POTERNICE: Počinio 37 krivičnih dela, pa se dao u beg!

Autor:

Svet

17.08.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalje postupanje.

UHAPŠEN MLADIĆ (26) SA INTERPOLOVE POTERNICE: Počinio 37 krivičnih dela, pa se dao u beg!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

J.H. (26) sa Kosova uhapšen je sinoć posle ponoći u Ulcinju po poternici raspisanoj od strane NCB Interpol Visbaden – Nemačka.

Naime, pripadnici ulcinjske policije su u saradnji sa NCB Interpol Podgorica locirali i u Ulcinju lišili slobode J.H. koji se potraživao zbog 37 krivičnih dela prevare na organizovan način izvršenih na teritoriji Nemačke.

On je priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalje postupanje.

Podsetimo, Bosansko-hercegovački kriminalac sa poternice Damir Mehić (47) zvani Bibi i Gospodar smrti, uhapšen je za vikend na beogradskom aerodromu. On je prethodnih godina menjao strane i klanove shodno cifri za ubistva koja su mu naručivana, a uhapšen je kada je na srpskom aerodromu predao lažna dokumenta.

Republika

Foto: Facebook, Shutterstock

 

Mehić je u Beogradu u subotu, uhapšen sa lažnim srpskim pasošem u društvu supruge koju je iz Italije poveo da mu bude paravan te da izgleda da su kao na odmoru i proputovanju.

Za njim je ranije raspisana poternica, pošto se već duže vreme nalazi u bekstvu, tačnije od 2020. godine.

Postoje ozbiljne indicije da je on bio za petama Luke Bojovića, nekadašnjeg "zemunca" saradnika klana iz kotorskih Škaljara, novog gospodara beogradskog podzemlja i da je čekao instrukcije za napad, ali je srpska policija bila brža.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading