CEO REGION U POTRAZI ZA NESTALOM DEVOJKOM Tania nestala pre više od MESEC DANA u Doboju, policija raspisuje "žutu" objavu

Autor:

Svet

10.08.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava raspisuje se kada postoje indicije da je osoba za kojom se traga napustila teritoriju određene države.

CEO REGION U POTRAZI ZA NESTALOM DEVOJKOM Tania nestala pre više od MESEC DANA u Doboju, policija raspisuje "žutu" objavu

Foto: printscreen

Policijska uprava Doboj zatražila je od Uprave kriminalističke policije Republike Srpske raspisivanje "žute" objave s ciljem pronalaska Tanie Varajić (23) iz Kanade, koja je nestala u Doboju, 4. jula.

Načelnik dobojske policije Slobodan Radinković je rekao da se "žuta" objava raspisuje kada postoje indicije da je lice napustilo teritoriju određene države.

"Mi nemamo te informacije, ali sazreli su uslovi", rekao je Radinković, prenela je Srna.

Foto: Printscreen

 

On je rekao da policija trenutno ne raspolaže novim podacima o nestanku devojke. Dodao je da su u stalnom kontaktu sa članovima porodice nestale, nadležnim službama, Evropolom i policijskim atašeom Kanade.

Kako je Republika već pisala, Tanija je nestala u Doboju, samo tri dana nakon što je stigla iz Kanade. Ona je sitnije građe, visine oko 163 centimetra i težine oko 54 kilograma. Ima kratku smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka, nosila je belu majicu, sivu trenerku, ali nije imala obuću na nogama.

Apel je nedavno građanima uputio i Igor Jurić.

- Kamera je snimila njen izlazak iz kuće, ali joj se tu gubi svaki trag. Mi verujemo i nadamo se da je živa, ali je prošao veliki protok vremena i sada je jako bitno da svako ko ima bilo kakvu informaciju, da je dostavi policiji ili porodici - rekao je Jurić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading